Lipesc 2 subiecte (Simply Merge Threads MOD)
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum pot sa lipesc 2 mesaje/subiecte?
cums e pot lipi 2 mesaje cum face BuGsY? [edit=BuGsY]blabla[/edit] ?? sau e doar copy paste? are doar imparte mesajul selectat / imparte mesajele selectate . atat . dar lipeste sau uneste nu...
..sa mut posturi dintr-un thread..in alt thread?
..sa mut posturi dintr-un thread..in alt thread?
cum?
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
cum?
- BuGsY
- Fost coleg
djvasile, pentru a despărţii două mesaje te foloseşti de opţiunea standard phpBB şi anume de Despărţirea subiectelor. Pentru a lipi două subiecte foloseşti MODificarea Simply Merge Threads MOD.
O MODificare ceva mai “elaborată” ese aceasta Split posts and merge in one step (Această MODificare permite administratorilor să despartă mesajele dintr-un subiect (folosind caracteristica standard a phpBB) şi lipirea acestor mesaje la un subiect existent, într-o singură etapă.).
O MODificare ceva mai “elaborată” ese aceasta Split posts and merge in one step (Această MODificare permite administratorilor să despartă mesajele dintr-un subiect (folosind caracteristica standard a phpBB) şi lipirea acestor mesaje la un subiect existent, într-o singură etapă.).
lipire de posturi
cum pot sa iau un post dintr-un thread si sa il lipesc in alt thread .. am vazut ca este o schema ff practicata aici pe forum.. si vreau sa pot sa o folosesc si eu la mine 

- reeait
- Utilizator înregistrat
Pai ca admin sau moderator in instrumente (ce de obicei se afla sub mesajele propriuzise) este un icon ce spune (ALT) desparte mesajele!
Ultima oară modificat 25-Iul-2005, 16:38:08 de către reeait, modificat 1 dată în total.
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
si dupa ce ai despartit le unesti cu modul:
Simply merge threads
Simply merge threads
- Napoleon
- Utilizator înregistrat
Transfer de date dintr-un subiect in altul
Intr-o categorie am 2 subiecte care au cam aceeasi tema.
Doresc sa pastrez doar unul din cele 2 subiecte, insa vreau sa preiau din unul din ele postarile de acolo si sa le introduc in subiectul pe care il pastrez.
Cum pot sa procedez tinand cont de faptul ca trebuie sa pastrez postarea userului respectiv si sa o introduc in subiectul pastrat.
Rog primiti scuzele mele pentru postarea neadecvata. multumesc ptr. intelegere.
Doresc sa pastrez doar unul din cele 2 subiecte, insa vreau sa preiau din unul din ele postarile de acolo si sa le introduc in subiectul pe care il pastrez.
Cum pot sa procedez tinand cont de faptul ca trebuie sa pastrez postarea userului respectiv si sa o introduc in subiectul pastrat.
Rog primiti scuzele mele pentru postarea neadecvata. multumesc ptr. intelegere.