Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns
wp_racist
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de wp_racist »

oricum xhost.ro nu mi se pare chiar asa bun :P am facut o pagina banala in php si deja am ma intampinat probleme... aceasi pagina pe lx merge perfect. deci e de la ei :D
mezz
Utilizator înregistrat

Mesaj de mezz »

lx.ro e cel mai tzava....are suport de mail +150 mb mokka...plus k si yo am avut probleme pe xhost.ro iar pe lx.ro mere tzvaaaaaaaa .......... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
VafCat
Utilizator înregistrat

Probleme la host-uri unde se pot pune forumul phpBB

Mesaj de VafCat »

Caut cu disperare un host bun pt siteul meu si nu prea gasesc... leam incercat pe toate si m-am gandit sa spun cateva probleme legate de host-urile unde merg sa instalezi forumul phpBB.

www.as.ro
Hostul e bun, trafic mare, 50MB spatiu, dar are pop-up care e enervant si mai are un add in coltzul din dreapta care se misca odata cu scroll-ul si e deranjant... mai putin deranjant e linkul din josul pagini.

www.dap.ro
host de 100MB, trafic nelimitat in romania, dar nu are banda buna...e destul de slaba...si cand vreti sa va logatzi sau sa va delogati veti avea in todeauna o eroare ca nu gaseste... si merge destul de incet...prea incet.

www.xhost.ro
140MB, trafic nelimitat, vor avea un link in footer din feb 2005, dar va va da eroare cand apasati pe un buton care va face o actiune in momentul in care pagina nu sa incarcat complet si cel mai rau lucru e ca nu veti putea inregistra moderatori, nu merge sa puneti moderatori pe forumul dumenavoastra.

www.3x.ro
100MB, trafic nelimitat, dar are un banner care e destul de mare si iti strica complet imaginea forumului, asi putea sal scot dar asta e inlegal si poti sa ai contul sters din cauza asta si am auzit parca ca nu poti sa intri in Panoul administatorului doar daca folosesti un alt Browser, nush care. Si daca vrei sa intrati mai rapid pe forumu, nu va merge adresa nume.3x.ro/forum numaidaca scrieti totul, si anume nume.3x.ro/forum/index.php... asta e din cauza bannerului.

www.100webspace.com
100MB, trafic 3GB, are baner subtire dar lung in header, are un file manager destul de perfect, dar cam le cade mereu serverele si subdomeniile sunt cam naspa..si anume nume.freefronthost.com sau nume.freeprohost.com sau nume.fresuperhost.com etc...

www.mxhost.net
nu lam incecat dar are 25MB, si ce e mai najpa pt mine ca are 2GB banda de trafic la care mie la 300 de vizitatori pe zi se duce cam 3GB pe luna si deci nu imi ajunge.

Important:
- multe din host-uri nu permit functia mail() si cand instalati un forum va veti naste cu o eroare cand cineva vrea sa se inregistreze sau sa trimita un mesaj. detali aici: viewtopic.php?t=2190

[editat="BuGsY"] Subiectul a fost lipit la Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum[/editat]
Dan_d
Utilizator înregistrat

Re: Probleme la host-uri unde se pot pune forumul phpBB

Mesaj de Dan_d »

VafCat scrie:www.xhost.ro
140MB, trafic nelimitat, vor avea un link in footer din feb 2005, dar va va da eroare cand apasati pe un buton care va face o actiune in momentul in care pagina nu sa incarcat complet si cel mai rau lucru e ca nu veti putea inregistra moderatori, nu merge sa puneti moderatori pe forumul dumenavoastra.
Pe xhost.ro ruleaza PHP 5, iar scriptul phpbb nu este optimizat pentru PHP 5, de aici erorile semnalate mai sus
Aici gasiti anuntul oficial al realizatorilor phpbb:
viewtopic.php?t=1540

Pe Xhost se poate instala cu succes, fara a obtine erori in utlizare, varianta pt PHP 5 a scriptului phpbb: http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=115658

Detalii complete despre Xhost.ro - PHP 5 - phpbb : http://forum.xhost.ro/viewtopic.php?t=65
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

VafCat
Utilizator înregistrat

Mesaj de VafCat »

eu nam folosit lx.ro pana acum si inafara de linkul din footer-ul pagini mai stiti vreo problema la hostul asta?
xt
Utilizator înregistrat

Mesaj de xt »

http://www.netprosmart.com
Un serviciu de webhosting free destul de reusit ce ofera destul de multe pentru un host free, mai multe ca cele romanesti si este stabil si sigur.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de bogdan »

esti sigur ca mai e valabila oferta ? :)

http://www.netprosmart.com/hosting/free.html

Cod: Selectaţi tot

Not Found
The requested URL /hosting/free.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.33 Server at www.netprosmart.com Port 80
Fluidy4Real
Nou venit

Mesaj de Fluidy4Real »

Bun deci pana la urma care e cel mai avantajos server de gazduire ??

Sa incep asea ... eu sant un foarte mare incepator si nu prea ma inteleg bine cu termenii dar ma descurc cu toate tutorialurile care sant foarte bine puse la punct aici :D
Vreau sa imi fac si yo o pagina unde se va afla si un forum mai precis versiunea "phpBB 2.0.12" si rog sa imi spuneti si mie un server eficient care mar lasa sa instalez forumul fara eroari sa sa il administrez la fel de bine ...
Si ce program imi trebe sau ce chestie ca nu prea am inteles eu treaba asta ca sa instalez forumul pe server de gazduire ??

Multumesc mult pentru intelegere si mult succes cu toata treaba asta si numai respect !!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux

Mesaj de bogdan »

decizia depinde de necesitatile fiecaruia: cat mai spatiu, cu/fara banner, cu/fara mail, samd. oricum e bine ca ai de unde alege.
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”