Spyker Comunity

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
EarthMuziq
Utilizator înregistrat

Re: Spyker Comunity

Mesaj de EarthMuziq »

Sakal iti dau un sfat prietenesc lasa-l in pace pe x6IT32 ca mereu are chef de scandal asa a facut si pe invatam.net cand nu i-a convenit ceva a postat toate vulnerabilitatile de pe invatam.net pe alte comunitati de hack.

x6IT32 este un hacker mizerabil care face numai rau cand nu-i convine un lucru. Rog un administrator din acesta comunitate sa-i dea ban lui x6IT32 pe forum!
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de x6IT32 »

EarthMuziq scrie:Sakal iti dau un sfat prietenesc lasa-l in pace pe x6IT32 ca mereu are chef de scandal asa a facut si pe invatam.net cand nu i-a convenit ceva a postat toate vulnerabilitatile de pe invatam.net pe alte comunitati de hack.

x6IT32 este un hacker mizerabil care face numai rau cand nu-i convine un lucru. Rog un administrator din acesta comunitate sa-i dea ban lui x6IT32 pe forum!
"Daca taceai, filozof ramaneai."

EarthMuziq imi poti spune de ce folosesti proxy cand intri pe phpbb.ro?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Eu zic sa reveniti la subiect!
Sakal scrie:Mda imi cer scuze dar acuma am intrat pe phpbb.ro si e pentru prima data cand intru dar e cam sever acest forum :)) acelasi mesaj de 2 ori si interzis ?
Nu cred ca ai fost interzis, ai primit doar un avertisment, dar daca vei continua cu limbajul folosit aici vei fi si interzis.
Sakal
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Server: Windows
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Mesaj de Sakal »

Alte pareri?
x6IT32
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de x6IT32 »

Sakal scrie:Alte pareri?
Ce pareri vrei tu la un forum facut in 5min? Categoriile sunt de tot rasul, unele sunt cu diacritice, altele nu.
La 'Tutoriale Hacking , programe si tools.' ai copiat de pe alte comunitati si ai pus la tine. Tu nu faci diferenta dintre 'white hat' si 'black hat' si te crezi hacker.
Sakal
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Server: Windows
Nivel phpBB: Foarte experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Mesaj de Sakal »

x6IT32 scrie:
Sakal scrie:Alte pareri?
Ce pareri vrei tu la un forum facut in 5min? Categoriile sunt de tot rasul, unele sunt cu diacritice, altele nu.
La 'Tutoriale Hacking , programe si tools.' ai copiat de pe alte comunitati si ai pus la tine. Tu nu faci diferenta dintre 'white hat' si 'black hat' si te crezi hacker.
Copilasu eu nu ma cred hacker daca fac o comunitate care are hackuri pe ea nu inseamna neaprat ca eu ma cred hacker :P Si
Închis

Înapoi la “Forumuri”