DreamZone.Ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
DreamZone
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.7
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: DreamZone.Ro

Mesaj de DreamZone »

AlexandruM scrie:
DreamZone scrie:Poti sa zici "urat" pentru ca nu iti faci cont sa vezi ce are in el ;) Acelasi lucru si pentru Sorin ;) Ca sa vezi cum arata trebuie sa te inregistrezi ;)
Ce strategie ai :lol: Mai bine faci tu categoriile vizibile ... altfel vei ramane cu impresia de "urat". Tu ai venit aici cerand o parere despre forum ... noi ti-am oferit una despre ceea ce vedem , nu suntem obligati sa ne facem cont , iar parerea noastra este parerea noastra , la fel cum a ta este a ta , si o respectam .
Poti sa nu mai comentezi? Nu te mai baga aiurea cu mine in seama ;) Da-i drumu de aici :-h

Alte pareri?
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

DreamZone scrie:Poti sa nu mai comentezi? Nu te mai baga aiurea cu mine in seama ;) Da-i drumu de aici :-h
Alte pareri?
Atata timp cat tu ceri pareri , imi pot exprima parerea/opinia cat si cum doresc . Cel putin eu folosesc un limbaj adecvat si nu ii voi da drumu de aici .;) Observ ca te deranjeaza parerile noastre negativiste , acuma pe serios , ce ai vrea sa iti spunem ? "Oaaaauuu" :shock: :o ce forum frumos , un banner si 2 chestii ... Dupa cum ti-am spus , nu suntem obligati sa ne inregistram , iar evaluarea forumului o face fiecare din punctul sua de vedere , poate pt. uni e frumos , poate pt. alti e urat , aici tine de preferinte , de mofturile fiecaruia .
Atata timp cat noi iti respectam tie opiniile ar trebui sa faci si tu acelasi lucru , si sa lasi la o parte replicile de 2 bani care nu iti fac cinste . Eu mai sus ti-am dat niste sfaturi , am inteles ca nu esti de acord cu ele , si iti respect decizia, dar , sincer m-a deranjat atitudinea ta in legatura cu replicile tale . In fine , sa lasam asa ...

Daca exista vreo problema , am mesageria privata deschisa ;)
PoRcEsKy
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de PoRcEsKy »

Se pare ca forumu este picat.. :)
flowers
AdministratorAdministrator