Problema logare mare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema logare mare
ekoland nu te supara vezi-ti de treaba ta ma grabeam nu am timp uneori sa scriu corect deci te rog vezi-ti de oalele tale...p'a
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Bogdan,din ce am inteles cineva a intrat in forumul lui si ia umblat pe acolo.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Experimentat
Si de cand sterg robotii ceea ce ai tu pe server ? Sincer sa fiu nu prea am inteles nimic din acest topic , exista o problema cu logarea , dar acum nu mai exista forum ...Ekoland scrie:Bogdan,din ce am inteles cineva a intrat in forumul lui si ia umblat pe acolo.
Autorul precizeaza ca au aparut erori insa nu ne spune care sunt , ba mai mult foloseste un limbaj de mess/mirc .
Lund-o in alta ordine de idei , DreAm , nici macar forumul nu il ai in profil . Ne poti spune starea actuala a forumului , mai functioneaza ? Cine ti-a sters fisierele ? Mai are cineva acces la ele ? Ce erori au aparut ? Ai facut ceva modificari la forum inainte sa apara ?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Imi pare rau daca nu sti nici sa citesti,nu am spus nimic despre scrisul tau.Eu incerc sa te ajut si tu imi spui sa imi vad te treaba,ar trebui sa iti rezolvi problema singur.DreAm scrie:ekoland nu te supara vezi-ti de treaba ta ma grabeam nu am timp uneori sa scriu corect deci te rog vezi-ti de oalele tale...p'a
La roboti m-am referit la cei din alte tari.Am patit lafel cu forumul.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel php: Mediu
Deci, in prima faza am avut probleme cu cateva coduri sterse din overall_head.html le-am rezolvat a fost ok...apoi Ma logam si in urmatoarea actiuni pe forum ma deloga si astfel nu ma puteam conecta nici la acp.
Bun asta ca asta, dar in a 2 zi de dimineata am zis hai sa vedem ce e cazut ce nu merge .....si cand intru eroare 404 ....cand ma uit pe host.... subdirectorul Forum si forum3...nu mai existau deloc.
Avand o copie in pc mai veche am urcat-o pe host si cu ajutorul bazei de date forum si-a revenit singurele lucruri pierdute fiind chat-ul, Radio ,si partenerii si caeva posturi din ziua respectiva...
Eu banui ca cineva mia floodat forumul si a intrat a spart parola nu stiu ce si cum, si m-ia sters forumul....asta banui eu ...acum totul e ok am efacut forumul aproape cum era....dar mi-a fost ciuda ca am pierdut munca mea depusa la anumite scripturi....
Forumul este www.heker.eu/forum nu fac reclama dar sa va uitati sa vedeti ....si o mica parere daca se poate...
Ekoland ma scuzi am crezut ca prin "roboti" te referi la mine intradevar uneori uit ca nu sunt pe messenger si ....scriu cum imi trece in cap .....imi cer scuze si multumesc pentru atenti si ...daca mai intervine ceva va anunt...
Bun asta ca asta, dar in a 2 zi de dimineata am zis hai sa vedem ce e cazut ce nu merge .....si cand intru eroare 404 ....cand ma uit pe host.... subdirectorul Forum si forum3...nu mai existau deloc.
Avand o copie in pc mai veche am urcat-o pe host si cu ajutorul bazei de date forum si-a revenit singurele lucruri pierdute fiind chat-ul, Radio ,si partenerii si caeva posturi din ziua respectiva...
Eu banui ca cineva mia floodat forumul si a intrat a spart parola nu stiu ce si cum, si m-ia sters forumul....asta banui eu ...acum totul e ok am efacut forumul aproape cum era....dar mi-a fost ciuda ca am pierdut munca mea depusa la anumite scripturi....
Forumul este www.heker.eu/forum nu fac reclama dar sa va uitati sa vedeti ....si o mica parere daca se poate...
Ekoland ma scuzi am crezut ca prin "roboti" te referi la mine intradevar uneori uit ca nu sunt pe messenger si ....scriu cum imi trece in cap .....imi cer scuze si multumesc pentru atenti si ...daca mai intervine ceva va anunt...