Cum pot sa, sau ce mod?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Cum pot sa, sau ce mod?

Mesaj de AlexandruM »

aldink scrie:L-am editat in asa fel incat sa imi pun acolo imagine si titlu (imaginea este format iconita care se uploadeaza in images/icons si care se activeaza din acp)
Sincer sa fiu , cred ca era mai bine prelucrarea unui alt MOD , tot in genul celor de sus care sa afiseze acea imagine . Daca ajungi sa ai 1000 de filme , vei avea 1000 de icons ? E oarecum ciudat . Sper ca intelegi la ce ma refer .
aldink
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Neexperimentat

Re: Cum pot sa, sau ce mod?

Mesaj de aldink »

da... dacă ai 1000 filme atunci pun 1000 iconițe :) am încercat sa fac topic description sa se vadă în recent topics.. dar nu știu cum dacă as reuși asa ceva atunci nu voi mai fi nevoit sa pun ca iconiță pozele.. și le pot pune pe orice host de imagini :D pentru ca vreau nu numai eu sa postez.. o sa vreau sa fac și rank de uploaderi care sa posteze... și tot asta ma împiedică... cu iconițele..
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”