Points instead of posts...

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
AdY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de AdY »

Am reusit, ALELUIA! :lol:
Ma dispera insa ca multe din alea ce trebuiesc modificate nu exista :D Cel putzin in cazu' loteriei am innebunit, efectiv! Pana la urma, am modificat dimensiunea butoanelor din classmenu ca sa apara shi asha'numitul Lottery, iar dupa ce am cumparat biletu'...a fugeat :)
Totushi...cum scot posturile din "statsurile" unui membru? (adica sa se vada doar ranku', avataru', numaru' de puncte shi locatzia" - ca apar shi punctele shi posturile shi nu'mi place :D
Multzam fain bogdan si daniel! :D

--
http://members.lycos.co.uk/d3vilz/forum/
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

Imi place forumul tau... sunt curios cat succes va avea noul MOD instalat, sa ne tii si pe noi la curent.
AdY scrie:Totushi...cum scot posturile din "statsurile" unui membru? (adica sa se vada doar ranku', avataru', numaru' de puncte shi locatzia" - ca apar shi punctele shi posturile shi nu'mi place
Deschide fisierul viewtopic_body.tpl din templates/numeStil/. Cauta in el sirul "{postrow.POSTER_POSTS}<br />" si sterge-l :-)

Este bine daca ti-l notezi undeva, pentru a-l adauga in caz de nevoie ;-)
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

De la:
<!-- BEGIN postrow -->
<tr>
<td width="150" align="left" valign="top" class="{postrow.ROW_CLASS}"><span class="name"><a name="{postrow.U_POST_ID}"></a><b>{postrow.POSTER_NAME}</b></span><br /><span class="postdetails">{postrow.POSTER_RANK}<br />{postrow.RANK_IMAGE}{postrow.POSTER_AVATAR}<br /><br />{postrow.POSTER_JOINED}<br />{postrow.POSTER_POSTS}<br />{postrow.POSTER_FROM}{postrow.POINTS}{postrow.DONATE_POINTS}</span><br /></td>

Pana la unde? :P
Am scos aia ({postrow.POSTER_POSTS}<br /> / atata) shi el tot nu apare. Adica butonu' de Lottery lipseshte cu desavarsire din meniu' de sus...inclusiv in index.php. Adica pe prima pagina a forumului. Mr ce balbait sunt.
danielt

Mesaj de danielt »

Nu-mi dau seama la ce anume te referi.
AdY scrie:Am scos aia ({postrow.POSTER_POSTS}
/ atata) shi el tot nu apare. Adica butonu' de Lottery lipseshte cu desavarsire din meniu' de sus...inclusiv in index.php.
Ce anume nu apare? Prin ştergerea secvenţei {postrow.POSTER_POSTS} ai scos practic afişarea numărului de mesaje (posts) scrise de un utilizator. Prin instalarea modului Points System sub Locaţie: (Location:) ar trebui să ai numărul de puncte şi numărul de puncte "donate", adică: {postrow.POINTS}{postrow.DONATE_POINTS}. Am văzut că sunt... iar butonul de Lottery este un meniul de sus... şi funcţionează...
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Am remarkat shi io ca skoate posturile, cu toate k fusesem kam batut in cap shi intelesesem cu totu' altceva. Cat despre butonu' de loterie, in momentu' in care am cumparat un bilet...a disparut...DE TOT. Am inteles ca la aialaltzi apare...deci n'ar trebui sa fie probleme :) Oricum, cam prea mare kinu' :D
OFF-TOPIC: daniel, tot astept reply la mailurile alea :wink:
danielt

Mesaj de danielt »

Butonul de Lottery este in antet adica in fisierul: overall_header.tpl - fisier ce contine meniul si este inclus de toate fisierele de vizualizare (forum, topic, etc.), deci ar trebui sa-ti apara si tie in orice situatie... Oricum nu te da batut si tine-ne si pe noi la curent cu evolutia instalarii si folosirii MOD-ului :-)
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

Pai evolutia cam asta e, ca am lasat'o balta :) Am examen la 8 shi ma arunc in patutz :D Mie nu'mi apare, la totzi ceilaltzi si inclusiv la guest apare. Probabil nu'mi apare pentru ca am deja bilet...sau o fi de la tema, nush'. Cand o sa mai am ceva timp o sa'mi mai bat capu' :)
danielt

Mesaj de danielt »

Bafta la examen :D
AdY
Utilizator înregistrat

Mesaj de AdY »

10x, da' am facut un mare bulion :lol:
Pai sh'asha urma o toamna plictistioare. Aveam DOAR 4 restantze, alea'alea...si btw, daca'mi editati postu' pe motiv de off-topic editatzi'l shi p'al lu' daniel ca el a inceput :P (/me paracios) :D
phpBB Romania rulz (ca sa nu fiu chiar 100% off-topic), iar loteria mea sucks :P
S3anPaul
Utilizator înregistrat

Mesaj de S3anPaul »

am si eu o intrebare , m-am apucat sa le instalez si eu , am instalat lottery si merge si cand am vrut sa instalez point system :

Cod: Selectaţi tot

Database type   :: mysql
This mod only works with version 2.0.4 of phpBB.
Un Point system pentru phpbb 2.0.6 nu exista :?:
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”