Salvare parole în PLAIN TEXT

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Salvare parole în PLAIN TEXT

Mesaj de AlexandruM »

Si iata ca ma bag si eu 8)
Sylver Cheetah 53 , crede-ma ca ceea ce doresti tu sa faci nu este ok , sper ca esti constient ca aceste date au caracter personal, iar aici sunt cateva "reguli stricte" de care trebuie sa ti cont . Utilizatorul trebuie instiintat despre modul in care datele sale sunt prelucrate , iar doar in acel moment isi va asuma el riscul ... In fine ...
Cat despre recuperarea parolei ti s-au dat mai sus soluti ...
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Server: Windows
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Sylver Cheetah 53 »

Aş putea pune, eventual, la înregistrare, un anunţ de genu' Atenţie, parola pe care o alegeţi poate fi vizualizată de administrator. Şi atunci, fiecare ştie ce are de făcut...
My Forum ||►My Blog ||►My MODs
Mîndru că sînt ateu!
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Mediu

Mesaj de Dragosvr92 »

Sylver Cheetah 53 scrie:Cum să fiu neexperimentat dacă am creat MOD-uri? :lol: :lol: :lol:
umh. Da, esti foarte experimentat daca ai facut un mod....
Cred ca daca ai fi cat de cat experimentat ai stii cum se schimba o culoare folosind css.

Legat de limba Romana.... Eu stiu ca î din i se foloseste decat la inceputul unui cuvant.
Deci..... cuvintele rîd si cînd sunt gresite. Erau corecte cu ani in urma, dar nu mai sunt.
Corect sunt râd si când .
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat

Ce mă amuză "vitejii" care se "bat" cu mine în limba română. :lol: Eu fiind expert. :D Vreau să dau la Litere.

Dragule, scrierea cu î din i nu este greşită ci doar "nerecomandată". Citeşte aici: http://www.pruteanu.ro/103deceidini.htm
De altfel, ziare de renume precum "Jurnalul Naţional" sau "Gazeta Sporturilor" sunt tipărite după forma cu î din i. Periodic, apar şi cărţi tipărite astfel, dar de unde să ştii tu? Poate doar dacă erau cărţi de joc. :lol:

Şi băieţii care au realizat proiectul dexonline s-au gîndit la "nostalgicii" ca mine şi au oferit posibilitatea afişării cuvintelor cu î din i. Setarea este următoarea:

Imagine

Şi astfel, toate cuvintele apar scrise cu î din i. O iniţiativă lăudabilă! ;)
Poţi să zici că nu ştiu phpBB, dar niciodată nu-mi vei putea nega talentul lingvistic.
Acuma hai... du-te la culcare.
Mîndru că sînt ateu!
MihaixD
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de MihaixD »

Sylver Cheetah 53 scrie:Ce mă amuză "vitejii" care se "bat" cu mine în limba română. :lol: Eu fiind expert. :D Vreau să dau la Litere.

Dragule, scrierea cu î din i nu este greşită ci doar "nerecomandată". Citeşte aici: http://www.pruteanu.ro/103deceidini.htm
De altfel, ziare de renume precum "Jurnalul Naţional" sau "Gazeta Sporturilor" sunt tipărite după forma cu î din i. Periodic, apar şi cărţi tipărite astfel, dar de unde să ştii tu? Poate doar dacă erau cărţi de joc. :lol:

Şi băieţii care au realizat proiectul dexonline s-au gîndit la "nostalgicii" ca mine şi au oferit posibilitatea afişării cuvintelor cu î din i. Setarea este următoarea:

Imagine

Şi astfel, toate cuvintele apar scrise cu î din i. O iniţiativă lăudabilă! ;)
Poţi să zici că nu ştiu phpBB, dar niciodată nu-mi vei putea nega talentul lingvistic.
Acuma hai... du-te la culcare.
Ar fi cea mai mare greşeală făcută de tine vreodată.
Scrie corect. Nu-mi pierd vremea descifrând hieroglifele scrise de tine.
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat

Omule, tu te-ai luat de mine. Nu invers. Tu ai început! :x
Mîndru că sînt ateu!
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Mediu

Mesaj de Dragosvr92 »

Deci..... cuvintele rîd si cînd sunt gresite. Erau corecte cu ani in urma, dar nu mai sunt.
You Dont say ! Si eu ce am zis lupisor?
Ortografia de pana in 1993 este gresita, sau nerecomandata cum iti place tie sa ii spui.
Mai stiam o tampita care pretindea ca a fost mare experta la limba Romana, cand era in liceu, si nu stia nici macar ce sunt diacriticele :lol: Sunt satul de tampiti laudarosi, si de aroganti.

PS: Cine se "bate" cu tine? Vad ca iubesti sa provoci argumente stupide si sa faci pe cocosusu' victorios.
Nici nu imi ma asteptam la alt ceva de la un mare Zero-tevist ca tine.
Mde.. trebuie sa faci si tu ceva pentru a te simti inteligent si superior altora, nu i asa Cita Argintie?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat

Chiar că eşti handicapat, Tremurici. Argint este silver (cu i, nu cu y). Sylver este pur şi simplu numele unei formaţii belgiene de muzică dance, al cărei fan declarat sînt. Capisci?
Eu nu sînt OTV-ist. Cînd am făcut forumul OTV, l-am făcut pentru că ştiam că există fani. Tu eşti mai OTV-ist ca mine, javro. Prin replici şi comportament.

Ai un forum cu 4.000 de mesaje. Eu am cu 180.000. Ai 1.000 de membri. Eu am 54.000. Fă şi tu comparaţie, amărîtule.
Marţafoiule, tu te-ai băgat cu mine în seamă, prostovane. Tu ai început, Cap-de-Carton. Te-a mîncat în cur. Hai sictir! JET!
Mîndru că sînt ateu!
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Sylver Cheetah 53 folosind un astfel de limbaj ne-ai dovedit ce fel de om esti . Nu stiu ce treaba au acele statistici , insa observ ca esti dependent de "recunoastere" , de "faima" ... Nu vreau sa scriu un roman , pentru ca am sa o fac degeaba ... dar totusi , va rog frumos sa nu va mai certati , sau cel putin sa o faceti in privat . Macar atat , ganditi-va ca cineva poate intr-o buna zi , va cauta acest topic , si spre surprinderea sa va da peste acest topic plin de cuvinte "grele" .
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat

AlexandruM scrie:Sylver Cheetah 53 folosind un astfel de limbaj ne-ai dovedit ce fel de om esti .
Ce fel de om sînt? :(
Mîndru că sînt ateu!
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”