Buton logare prin facebook

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Old Larry
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Buton logare prin facebook

Mesaj de Old Larry »

dorin scrie:Perfect !

Acum poti trece la phpBB 3.1.+ (nu mai pierde timpul, cu cat apar noi versiuni de 3.1 iti va fi mai greu)
Ma gandesc la asta inca de cand a aparut 3.1. pe de alta parte, ma cam descurajeaza treaba cu "total diferit", "incompatibil cu 3.0.x" etc... si sa ma apuc (practic de la zero) sa-mi repersonalizez forumul, deja nu mai am nerv si rabdare ca sa o iau de la capat. :roll:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da

Mesaj de dorin »

Nu e chiar asa de "total diferit", din contra :)

Nu vei mai avea nevoie sa faci modificari manual, extensiile se instaleaza automat, sunt o multime de alte avantaje. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa faci si acest upgrade !
Old Larry
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.5

Mesaj de Old Larry »

Am incercat sa pun ultima versiune si imi arata o pagina alba cand accesam folderul "install" din forum pentru a incepe instalarea, asa ca am renuntat. :cry:
In toate versiunile precedente au facut cate un patch pentru upgrade automat de la o versiune veche la una noua, doar de la 3.0.xx la 3.1.xx nu au fost in stare (ori n-au vrut) sa faca asa ceva. :evil:
ruwuroyo
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Server: Windows
Nivel php: Mediu

Mesaj de ruwuroyo »

Nu vei mai avea nevoie sa faci modificari manual, extensiile se instaleaza automat, sunt o multime de alte avantaje. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa faci si acest upgrade !
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de Dragosvr92 »

In 3.2.0 au fost adaugate functiile de logare prin Facebook si Google.
Old Larry scrie: In toate versiunile precedente au facut cate un patch pentru upgrade automat de la o versiune veche la una noua, doar de la 3.0.xx la 3.1.xx nu au fost in stare (ori n-au vrut) sa faca asa ceva. :evil:
Vechile fisiere 3.0 sunt inutile. Nu ai ce pastra de acolo. Asa ca, din cauza asta trebuie sa renunti la ele. Nu au ce sa actualizeze la ele. 3.1 a suferit schimbari majore. Cu Extensiile, nu se modifica nici un fisier original al forumului. Actualizarea softului o sa iti fie cu mult mai usoara. Vei putea sa iti organizezi modificarile forumului mult mai usor. Multe Mod uri au fost convertite in Extensii, asa ca iti poti pastra din modificarile din baza de date.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”