Aici este pagina de start a forumului. Punand mausul deasupra user-ului, imi arata ca e ID=963.
http://img6.imageshack.us/img6/9343/useridv.png
Aici e din phpMy Admin. Am rulat comanda pe baza de date corecta.
http://img69.imageshack.us/img69/9466/phpmyadminp.png
Dupa conversie, nu-mi mai merge parola
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Last Man Standing
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Dupa conversie, nu-mi mai merge parola
Under construction
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Din capturi nu reiese care e utilizatorul caruia ii corespunde id-ul. De asemenea, nu stiu ce ai facut tu in Support Toolkit de zici ca nu ai gasit utilizatorul....
Oricum, poti sa creezi un utilizator nou, sa-i copiezi adresa si sa o folosesti la cel pe care vrei sa-l modifici.
Oricum, poti sa creezi un utilizator nou, sa-i copiezi adresa si sa o folosesti la cel pe care vrei sa-l modifici.
- Last Man Standing
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Server: Windows
Am descoperit care era buba!
In tabela phpbb_users exista un camp care se numeste user_pass_convert. Este 0 normal, 1 pentru cei carora nu le-au fost convertite parolele. Degeaba tot schimbam eu parola daca campul ala ramanea setat la 1!
Acuma merge. Multumesc si tie Bogdane pentru suport. Sa stii ca nu se compara phpbb.ro cu phpbb.com. Aia sunt niste nesimtiti. Imi inchid toate topic-urile pentru ca am warez pe un forum, dar nici macar nu ceream suport pentru acel forum ci pentru unul fara warez!
LATER EDIT: Am constatat ca pentru 90% dintre userii mei, parolele nu au putut fi convertite. Mi se pare foarte mult. Exista vreo solutie sau mai bine raman la phpBB2 pana apare o versiune phpBB3 fara atatea bug-uri?
In tabela phpbb_users exista un camp care se numeste user_pass_convert. Este 0 normal, 1 pentru cei carora nu le-au fost convertite parolele. Degeaba tot schimbam eu parola daca campul ala ramanea setat la 1!
Acuma merge. Multumesc si tie Bogdane pentru suport. Sa stii ca nu se compara phpbb.ro cu phpbb.com. Aia sunt niste nesimtiti. Imi inchid toate topic-urile pentru ca am warez pe un forum, dar nici macar nu ceream suport pentru acel forum ci pentru unul fara warez!
LATER EDIT: Am constatat ca pentru 90% dintre userii mei, parolele nu au putut fi convertite. Mi se pare foarte mult. Exista vreo solutie sau mai bine raman la phpBB2 pana apare o versiune phpBB3 fara atatea bug-uri?
Under construction
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
Parolele nu se convertesc, nici nu ar avea cum, ele raman neschimbate, se face o conversie pentru campuri si tabelele bazei de date. Daca ceva a functionat prost si tu ai identificat ca nu mai functioneaza parolele, exista o mare probabilitate ca sa mai fie si alte elemente eronate (nu ai receptionat erori la conversie?), de aceea conversia ar trebui reluata.