Problema Login/Logout
-
- Nou venit
Probleme la autologin nu tine minte , nu face autologin
Salut si eu acest forum cu un bogat suport din cate am vazut pana acum si scriu si eu aici pimul meu post in care va rog sa ma ajutati.
Am un forum si useri se plang de faptul ca nu tine autologin, in sensul in care daca ma loghez si bifez autologin, daca inchid pagina si o deschis din nou nu tine minte, si trebuie sa ma loghez din nou. Imi poate si mie spune cineva ce trebuie sa fac , care este acel mic secret cu care pot sa rezolv problema?
Va multumesc
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Am un forum si useri se plang de faptul ca nu tine autologin, in sensul in care daca ma loghez si bifez autologin, daca inchid pagina si o deschis din nou nu tine minte, si trebuie sa ma loghez din nou. Imi poate si mie spune cineva ce trebuie sa fac , care este acel mic secret cu care pot sa rezolv problema?
Va multumesc
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Este de obicei o problema de cookie.
Completeaza Date necesare într-un mesaj + setarie de cookie din Panoul Administratorului -> Configurare generala (Domeniul pentru cookie, Nume, Calea).
Completeaza Date necesare într-un mesaj + setarie de cookie din Panoul Administratorului -> Configurare generala (Domeniul pentru cookie, Nume, Calea).
-
- Nou venit
Multumesc pt raspuns, este problema de cookie.flowers scrie:Este de obicei o problema de cookie.
- xt
- Utilizator înregistrat
Problem cookies sau?
Deci ma loghez bine mersi, nu e nici o problema, pot lucra, la fel si userii mei dar este optiunea sa ma tina minte si datile viitoare cand intru pe forum, dar eu trebuie sa ma loghez din nou de fiecare data. Nu stiti din ce cauza pot sa am problema asta?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
vezi subiectul Probleme la autologin nu tine minte , nu face autologin !
- xt
- Utilizator înregistrat
Am citit acolo si am urmatoarele setari la Configurare generala:
Domeniul pt cookie : xt.ro
Numele pt cookie : phpbb2mysql
Calea pt cookie: /
Securizare cookie : Dezactivat
Nu-mi dau seama daca sunt ok sau nu, domeniul meu este intradevar xt.ro si forumul il am in / dar restul ? Si daca nu este de aici atunci?
Domeniul pt cookie : xt.ro
Numele pt cookie : phpbb2mysql
Calea pt cookie: /
Securizare cookie : Dezactivat
Nu-mi dau seama daca sunt ok sau nu, domeniul meu este intradevar xt.ro si forumul il am in / dar restul ? Si daca nu este de aici atunci?