Cum mut un forum de pe un server pe altu
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am verificat si fiecare user este trecut o singura data.
acum.... pe linga faptul ca fiecare user trebuie sa se logheze si sa se delogheze de doua ori pentru a avea efect logarea si delogarea, am observat ca orice user care se logheaza, ii apare sus in dreapta "Log Out [User]", insa jos la membrii on-line, apare userul meu, (al adminului) si link-ul catre Cntrol Panel. !!!
Ce se intimpla?
acum.... pe linga faptul ca fiecare user trebuie sa se logheze si sa se delogheze de doua ori pentru a avea efect logarea si delogarea, am observat ca orice user care se logheaza, ii apare sus in dreapta "Log Out [User]", insa jos la membrii on-line, apare userul meu, (al adminului) si link-ul catre Cntrol Panel. !!!
Ce se intimpla?
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Da, se pare ca metoda nu a avut succes
Sa incercam altfel, sterge tot forumul si drop la toate tabelele forumului. Salveaza vechiul forum - sper ca-l mai ai - cu tot cu structura bazei de date. Instaleaza un PhpMyAdmin: http://www.phpmyadmin.net/ - modul de instalare este foarte simplu si intuitiv, trebuie doar sa completezi in fisierul config.inc.php datele de conectare la baza de date.
Avand instalat phpmyadmin-ul importa fisierul de backup al forumului - inainte de instalarea forumului!
Daca copierea tabelelor forumului a decurs bine, copiaza forumul unde vrei tu, sterge directoarele Install si Contrib, copiaza fisierul config.php local, editeaza-l si completeaza continutul astfel:
Dupa cum vezi am sarit peste partea de instal... deoarece ai deja tabelele puse nu trebuie sa le "repui" 
Incearca si metoda asta, mai complicata, dar teoretic, mai lipsita de erori.

Sa incercam altfel, sterge tot forumul si drop la toate tabelele forumului. Salveaza vechiul forum - sper ca-l mai ai - cu tot cu structura bazei de date. Instaleaza un PhpMyAdmin: http://www.phpmyadmin.net/ - modul de instalare este foarte simplu si intuitiv, trebuie doar sa completezi in fisierul config.inc.php datele de conectare la baza de date.
Avand instalat phpmyadmin-ul importa fisierul de backup al forumului - inainte de instalarea forumului!
Daca copierea tabelelor forumului a decurs bine, copiaza forumul unde vrei tu, sterge directoarele Install si Contrib, copiaza fisierul config.php local, editeaza-l si completeaza continutul astfel:
Cod: Selectaţi tot
<?php
//
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
//
$dbms = 'mysql';
$dbhost = 'localhost';
$dbname = 'nume baza de date';
$dbuser = 'nume admin bd';
$dbpasswd = 'parola admin bd';
$table_prefix = 'phpbb_';
define('PHPBB_INSTALLED', true);
?>

Incearca si metoda asta, mai complicata, dar teoretic, mai lipsita de erori.
- DANITE
- Utilizator înregistrat
este posibil?
sa mut forumul existent de pe .lx tot pe .lx (alt cont) dar in acelasi timp si cu trecere la MJR Mod? daca da...cum?merci!
[edit="BuGsY"]Subiecte unite deoarece ambele mesaje dezbăteau aceaşi problemă[/edit]
[edit="BuGsY"]Subiecte unite deoarece ambele mesaje dezbăteau aceaşi problemă[/edit]
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
De obicei la găzduirea gratuită ţi se oferă o singură bază de date pe care ţi-o crează administratorul sau se crează singură automat.
La phpmyAdmin există mai multe feluri de conectare, una dintre ele este utlizator de bază de date. Astfel un astfel de utilizator, oricum nu-şi poate crea bază de date.
La phpmyAdmin există mai multe feluri de conectare, una dintre ele este utlizator de bază de date. Astfel un astfel de utilizator, oricum nu-şi poate crea bază de date.