Pai daca unii oameni sunt rai eu ce sa le fac. am vrut sa fac un bine cu un user test cu toate facilitatile unui admin. Asta e
De scos acel Submit Buton nuj cum se face asa k......
Am instalat si eu forumul acum 10 min la prima vedere pot spune ca este mai bine structurat cel putin la nivel de administrare.Iar la nivel de forum pare a fi un phpbb2 cu MOD-uri numai ca singura diferenta dintre ele este ca acesta e mult mai bine structurat , ma uitam chiar si la profil cpanel am instalat de curand acest mod la mine pe forum phpbb2 si chiar ma gandeam ca e aiurea meniul acela sus cu subcategorii era infect si ma gandeam ca de ce nu l-au facut ca la vbuletin in stanga asa frumos.La phpbb3 observ acest lucru pot sa spun ca este un forum complet, util si foarte practic.Nu mai trebuie sa stai sa-ti bati capul cu MOD-uri sa ti-l faci al tau.Asta are attach mod, si profil cpanel mod care sunt foarte utile unui forum.Ce pot sa zic daca ar iesi o versiune stabila si ar merge sa pun pe el page permisions mod cu siguranta as trece la phpbb3.Cred ca aceasta versiune va face foarte mare concurenta forumului vbuletin.
Stie cineva cam cand va fi lansata o varianta "stable" a acestei versiuni si daca exista la ora actuala o modalitate de import a bazei de date cu forumuri, mesaje, useri, etc de la phpbb 2.0.x la phpbb3 ?