phpbb3
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- ImPuScAtOrUl
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In primul rand:
@seelview - exista doua stiluri create. "Istambul" si "ETN Crew" (functioneaza pe CVS si pe phpBB3B1, pe B2 inca nu stiu)
@evo_vii - instarea poate incepe si pe lx, se poate chiar siinstala doar ca la final, dupa ce instalarea e gata apar erori.
@Tz4Bu - eu ma pricep la phpBB3, te ajut eu, si nu recomand evonet.ro pentru ca nu se pot trimite mail-uri de confirmare deoarece nu are suport POP3 si teoretic ar avea SMTP (mail.evonet.ro), dar desigur ca nici ala nu merge.
@ImPuScAtOrUl - banuiesc ca ramane la intzelepciunea ta....eu iti dau o sugestie, ce e nou e si mai bun.
@seelview - exista doua stiluri create. "Istambul" si "ETN Crew" (functioneaza pe CVS si pe phpBB3B1, pe B2 inca nu stiu)
@evo_vii - instarea poate incepe si pe lx, se poate chiar siinstala doar ca la final, dupa ce instalarea e gata apar erori.
@Tz4Bu - eu ma pricep la phpBB3, te ajut eu, si nu recomand evonet.ro pentru ca nu se pot trimite mail-uri de confirmare deoarece nu are suport POP3 si teoretic ar avea SMTP (mail.evonet.ro), dar desigur ca nici ala nu merge.
@ImPuScAtOrUl - banuiesc ca ramane la intzelepciunea ta....eu iti dau o sugestie, ce e nou e si mai bun.
- ImPuScAtOrUl
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
In primul rand:
(fara al doilea rand
)
(fara al doilea rand

@seelview - exista doua stiluri create. "Istambul" si "ETN Crew" (functioneaza pe CVS si pe phpBB3B1, pe B2 inca nu stiu)seelview scrie:Nu exista inca stiluri pentru phpbb3b2. Dupa cum ii spune si numele... este inca in stadiul de beta.
@evo_vii - instarea poate incepe si pe lx, se poate chiar siinstala doar ca la final, dupa ce instalarea e gata apar erori.evo_vii scrie:Smile) ai incercat pe lx.ro ?? huh ?? nu merge deoarece lx.ro are o chestie prin care nu permite sa se vada imagiile ( gasesti in FAQ ! ) si acolo trebuie sa iti apara o imagine Next care nu o poti vedea in cauza lx.ro-ului !
@Tz4Bu - eu ma pricep la phpBB3, te ajut eu, si nu recomand evonet.ro pentru ca nu se pot trimite mail-uri de confirmare deoarece nu are suport POP3 si teoretic ar avea SMTP (mail.evonet.ro), dar desigur ca nici ala nu merge.Tz4Bu scrie:care se pricepe la phpbb3 si vrea sa ma ajute si pe mine plz ?? nu stiu nici sa fac forumuri .. adik leam creat dar nu imi apar
@ImPuScAtOrUl - banuiesc ca ramane la intzelepciunea ta....eu iti dau o sugestie, ce e nou e si mai bun.ImPuScAtOrUl scrie:care e mai bine sa`l dwld ?
phpBB 3.0 "Olympus" Beta 1
sau
phpBB 3.0 "Olympus" Beta 2 ?
Ultima oară modificat 28-Aug-2006, 10:55:16 de către mark, modificat 1 dată în total.