Nu conteaza, e esential sa stim daca vom folosi actuala versiune a MODului tau ce anume e schimbat fata de prima versiune .
Si MODurile mici au changelog . Nu toate, dar majoritatea au .
[FINALIZAT] Redirect link's
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Mihai_ms
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Changelog :
- Pagina redirect.php a primit o "faţa" acuma poate afisa un ad (timp de 3 secunde)
- Modalitatea de redirect a fost schimba din php in html( in aces mod este o intarziere de 3 secunde pentru vizualizarea ad-ului ).
- Se poate alege sa se sara peste acele 3 secunde ( redirect instant) dand clik pe "Clik aici daca nu doriti sa asteptati".
- In locul acelui banner puteti sa puneti orice cod doriti.
- Modificari in fisierul bbcode.tpl nu s-au schimbat fata de versiunea 1.0.0
- Mihai_ms
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Versiunea 1.2.1 pentru phpbb 3 a fost lansata
Download : Redirect phpbb 3
Changelog :
Nu au fost facute modificare mari . Nu a fost adaugat nimic . Acesta versiune poate fi folosita pe phpbb 3
Download : Redirect phpbb 3
Changelog :
Nu au fost facute modificare mari . Nu a fost adaugat nimic . Acesta versiune poate fi folosita pe phpbb 3
-
- Versiune: 2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Sper ca nu te superi insa am facut o modificare in mod. Nu am modificat copyrightul
Acum se poate introduce un banner ( sau text link ) pe care userul poate da click. Instalarea se face la fel doar ca, pentru a introduce un banner se deschide redirect.php si se adauga in locul " Aici introdu codul html al bannerului ". codul propriu zis. Am pus 2 locuri pentru bannere: deasupra si sub tabelul in care se anunta redirect-ul.
Vreau sa precizez ca pentru a edita timpul in care userul este redirectat se modifica in redirect/php numarul de milisecunde ( in loc de 3.5 secunde (3500 milisecunde) se poate pune orice alt numar )
Link: http://roforum.info/download/redirect.rar

Acum se poate introduce un banner ( sau text link ) pe care userul poate da click. Instalarea se face la fel doar ca, pentru a introduce un banner se deschide redirect.php si se adauga in locul " Aici introdu codul html al bannerului ". codul propriu zis. Am pus 2 locuri pentru bannere: deasupra si sub tabelul in care se anunta redirect-ul.
Vreau sa precizez ca pentru a edita timpul in care userul este redirectat se modifica in redirect/php
Cod: Selectaţi tot
setTimeout('moz_redirect()',3500);
Link: http://roforum.info/download/redirect.rar