Ai si tu 3 - 4 mesaje si incepi sa-i critici pe alti , puteai sa vb frumos .
Atata timp cat postezi in sectiunea asta, asteapta-te si la critici din partea noastra, nu numai lucruri pozitive, pentru ca lucrurile negative sunt primele care sar in ochi.turo scrie:nu am personalizat nimic?
poate nu voi sunteti "maiestrii"
meniul din stanga? o problema foarte mare, vulpea cand nu ajunge la struguri...sunt cam acri!
tu crezi ca un forum inseamna zorzonele mai liniuta sau cum iti spune? crezi ca daca faci 2-3 traduceri esti vedeta? eu am mers cu modurile si treducerile in pararel fara sa fie nevoie de munca unuia ca tine.
meniul nu este din template cum cred unii traducatori.
ideea despre postul meu era umratoarea daca mai stiti modificari cu cash? in rest fiecare cu treaba lui...unii fac traduceri dar nu stiu sa parafrazeze altii dau indicatii...romanu frate e destept!
PS
mai traducatorule discutii incendiare nu este in header!
si daca eu iti zic ca tu esti pupincurist ar trebui sa zici si tu ms ?LyVyU VT scrie:frate
nush cum sa zic dar forumul tau e cam nashpa
se tine rahatu ala dupa mine de parca zici ca sa indragostit de mine
si faza cu alinuz
TOTUSI.... la cate a facut alinuz chiar daca iti zice ca e de cacao forumul tau u tre as ii zici ms
Avertisment Sharakuza, pentru atac la persoana.Regulament forum scrie:Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalţi utilizatori.
Regulament forum scrie:Este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana.
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori