PS: Buggsy nu mam indragostit de nimik , dar poate ca tu esti nitel cam .. .
..... CenzuratBugsy scrie:Update: Pentru ca se pare ca prietenul nostru nu intelege treaba cu SEO uite am facut si "efortul" sa iti traduc descriptionul "Acest mod nu numai ca va scoate sesiunea ID pentru toate motoarele de cutare, dar include si alte schimbari care vor ajuta sa creasca gradul de indexare si imbunatatirea cautarii dupa cuvinte aferente."
Dupa modificarea codurilor www.able2know.com are 47,700 de pagini indexate de Google din tot cam atatea posturi.
Cam asta am precizat si la update-ul de la primul post.. dar se pare ca eshti indragostit sa trimiti mesaje (adica sa ai multe mesaje trimise) sa stea lumea sa scrolleze aiurea. [23:45 21.12.2003]
S3anPaul, incearca sa fii mai temperat... pastrati-va energia doar pentru discutiile legate de phpBB !S3anPaul scrie:..... CenzuratBugsy scrie:Cam asta am precizat si la update-ul de la primul post.. dar se pare ca eshti indragostit sa trimiti mesaje (adica sa ai multe mesaje trimise) sa stea lumea sa scrolleze aiurea. [23:45 21.12.2003]Bugssy gura mica ca nam zis nimika de tine
![]()
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori