Sa mut forumul
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu mai posta mesaje consecutive daca perioada dintre cele doua este mai mica de o zi. In cazul asta, ai un buton de EDITARE la ultimul tau post.
Ce eroare primesti?
Datele le iei de la www.lx.ro/dbadmin.
Ce eroare primesti?
Datele le iei de la www.lx.ro/dbadmin.
- Aliniuz
- Fost coleg
Verifica setarile de conectare la baza de date, in comparatie cu cele oferite in tutorial .
kb.php?mode=article&k=71
kb.php?mode=article&k=71
- Etherfast
- Fost coleg
Verifica toate datele de conectare sa fie corecte.
Incearca sa-ti schimbi parola si sa folosesti parola noua pentru instalare.
Daca nu merge si nu merge, da-mi un PM cu toate datele de instalare, inclusiv cu cele de la lx.ro/dbadmin , si cu setarile cu care vrei sa instalezi forumul, si ti-l instalez eu.
Nu-mi da PM pana nu incerci ce ti-am sugerat mai sus.
Succes,
Incearca sa-ti schimbi parola si sa folosesti parola noua pentru instalare.
Daca nu merge si nu merge, da-mi un PM cu toate datele de instalare, inclusiv cu cele de la lx.ro/dbadmin , si cu setarile cu care vrei sa instalezi forumul, si ti-l instalez eu.
Nu-mi da PM pana nu incerci ce ti-am sugerat mai sus.
Succes,
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Server: UNIX/Linux
E clar...daca nimeni nu a reusit transferul de pe myforum.ro, m-am scos. Tocmai ma pregateam sa fac pasul asta. Dar ca sa inteleg si eu, de ce nu se poate? E vorba despre imposibilitatea salvarii complete a bazei de date?
O alta problema ar fi...si poate sunt putin off topic...daca fac un forum nou pe alt server, trebuie setata baza de date intr-un anume fel STRICT pentru acest forum sau pur si simplu creez o noua baza de date. Am tot citit si nu sunt lamurit.
Din cate am citit in legatura cu instalarea unui forum pe un server, am inteles tot in afara de faza asta cu baza de date, si mai exact cu privire la tabele.
Revin!! si merci!
O alta problema ar fi...si poate sunt putin off topic...daca fac un forum nou pe alt server, trebuie setata baza de date intr-un anume fel STRICT pentru acest forum sau pur si simplu creez o noua baza de date. Am tot citit si nu sunt lamurit.
Din cate am citit in legatura cu instalarea unui forum pe un server, am inteles tot in afara de faza asta cu baza de date, si mai exact cu privire la tabele.
Revin!! si merci!
-
- Utilizator înregistrat
E clar...daca nimeni nu a reusit transferul de pe myforum.ro, m-am scos. Tocmai ma pregateam sa fac pasul asta. Dar ca sa inteleg si eu, de ce nu se poate? E vorba despre imposibilitatea salvarii complete a bazei de date?
Revin!! si merci!
Imi cer mii de scuze pentru dublu post...am probleme cu internetul se pare.
Revin!! si merci!
Imi cer mii de scuze pentru dublu post...am probleme cu internetul se pare.
- Etherfast
- Fost coleg
Nu am idee de ce nu se poate exact. Or avea niste restrictii daca e sa gandim putin o strategie de marketing.
Tu, ca ofertant de forumuri free si limitate (myforum, forumup) pierzi teren in fata ofertantilor de forumuri free si fara limitari (lx, 3x, evonet, etc). Tocmai de acceea, incerci sa-ti tii useri prin a nu le oferi posibilitatea sa se mute in alta parte. Tocmai de aceea, tot tu, ca user de data aceasta, daca vrei sa te muti in alta parte, vei fi nevoit sa o iei de la zero, daca iti poti permite asta.
Multi raman, de dragul userilor si al posturilor.
Cat despre instalarea pe un nou server, iti creezi o noua baza de date acolo, cu path, nume, username, parola si folosesti datele respective la instalarea phpBB pe hostul respectiv.
Tu, ca ofertant de forumuri free si limitate (myforum, forumup) pierzi teren in fata ofertantilor de forumuri free si fara limitari (lx, 3x, evonet, etc). Tocmai de acceea, incerci sa-ti tii useri prin a nu le oferi posibilitatea sa se mute in alta parte. Tocmai de aceea, tot tu, ca user de data aceasta, daca vrei sa te muti in alta parte, vei fi nevoit sa o iei de la zero, daca iti poti permite asta.
Multi raman, de dragul userilor si al posturilor.
Cat despre instalarea pe un nou server, iti creezi o noua baza de date acolo, cu path, nume, username, parola si folosesti datele respective la instalarea phpBB pe hostul respectiv.
etherfast.ro - Blog personal
-
- Utilizator înregistrat
Hehe..spre norocul meu, se pare, nu sunt un user tocmai vechi pe myforum, asa ca nu imi pare rau pentru cele 20 de mesaje din care, logic, vreo 15 16 sunt ale mele ...iar daca treaba cu baza de date sta asa...m-am scos. Cu siguranta trebuie sa o iau de la capat, ceea ce nu e un lucru extrem de dificil.
Merci pentru informatii si mai ales ptr viteza de raspuns!
Merci pentru informatii si mai ales ptr viteza de raspuns!