iconite

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
alex_zeu
Utilizator înregistrat

Mesaj de alex_zeu »

nu e asta..

acel folder_big.gif este scris intr-un fisier ( sa poata sa il arate pe forum) . Cum se numeste acel fisier ????? :((
Kallas
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Kallas »

depinde ce icoana vrei ...sau ce vrei sa faci ? 3 icoane sunt aratate in viewtopic_body.tpl alea cu folder_new ...alea de la search sunt in overal_header.tpl , restu numa stiu ...
rizwan
Fost coleg
Nivel php: Mediu

Mesaj de rizwan »

Deci, nu stiu ce vrei tu. Daca vrei sa stii unde sunt aratate alea cu DL intra in templates/invision_blue/index_body.tpl si dai search (ctrl+f) la folder_big.gif si la toate celelalte.

Daca vrei sa schimbi poza (adica sa nu mai apara DL sa apara ce vrei tu) iti faci o poza a ta, si ii pui numele folder_big.gif apoi o pui in templates/invision_blue/images

Understood?
WWEMania
Utilizator înregistrat
Versiune: phpBB2

Re: iconite

Mesaj de WWEMania »

alex_zeu scrie:Cum modific iconitele de la fiecare forum ?

print :

Imagine
daca vrei sa schimbi folderele intra aici http://phpbbhacks.com/folderimages.php si downloadeaza ce foldere vrei , intrii in ftp la templates/numetemplate/images si dai paste la folderele pe care le-ai luat...si nu mai trebuie sa le schimbi numele
:)
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”