www.phpromania.net
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
neuron, nu trebuie să fi aşa dur.
citeşte articolul : kb.php?mode=article&k=57
în special paragraful :
citeşte articolul : kb.php?mode=article&k=57
în special paragraful :
Sunt câteva întrebări în legătură cu aceste note dacă sunt necesare. Grupul phpBB este de acord cu modificarea sau înlăturarea notei de copyright. În cazul în care nota de copyright este înlăturată, rezulză pierderea dreptului de ajutor pe situl www.phpbb.com şi pe multe dacă nu pe toate siturile de ajutor regional. (NT: Printre care si Comunitatea românească online phpBB - www.phpbb.ro).
- BuGsY
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cristi (aka phpromania) nu a dorit înlăturarea acelei semnături, se pare că omiterea acesteia a survenit dupa instalarea unor teme şi a unor moduri. De altfel PhpRomania este partenera phBB.Ro (sau aşa cred
) şi este o comunitate care se bazeaza pe OpenSource (nu cred că ar dori să schimbe învr-un fel semnatura autorului)
Oricum se pare că în ultimul timp se lucreaza în foc continu la comunitate şi în curand îi vom vedea cu o nouă înfaţişare, speram şi un alt design pentru forum (mie cel putin nu imi place cel actual
)

Oricum se pare că în ultimul timp se lucreaza în foc continu la comunitate şi în curand îi vom vedea cu o nouă înfaţişare, speram şi un alt design pentru forum (mie cel putin nu imi place cel actual

-
- Nou venit
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Server: UNIX/Linux
Ai dreptate o sa facem si noi modificarea aceasta in pachetul de downloadphpromania scrie:Am facut insa o mica modificare:
In $lang['TRANSLATION_INFO'] am adaugat target="_blank" la link-ul spre phpbb.ro pentru ca asa mi se pare "fair".

Ultima oară modificat 27-Ian-2004, 09:59:52 de către danielt, modificat 1 dată în total.