www.phpbbcenter.info

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
octaviansan
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de octaviansan »

In legatura cu poza, asta se vede doar pe Internet Eplorer . Eu vad cu FireFox
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Inca un forum despre phpbb, pot incepe prin aberanta si stupiditatea temei alese de creatorii respectivului site avand in vedere faptul ca exista si-asa inca cateva zeci de comunitati pentru phpbb mult mai populate si eficiente, si pe care se pot gasi lucruri interesante, folositoare etc...
In domeniul de design nu are absolut nimic deosebit, iar inversarea dintre ordinea iconitelor dinaintea forumului este pur si simplu o stupida idee de originalitate care are un efect negativ la prima vedere a siteului....
Ultimul tabel de jos cu linkuri (Links) probabil trebuia sa contina niste linkuri dar din cate observ eu este acolo doar ca sa fie..
Logoul nu trebuia sa fie in legatura cu phpbb ? Din cate vad eu are un logo care se aseamana cu semnul de la Nike si este aiurea, nu sugereaza o comunitate phpbb ....
Siteul putea fi dinainte considerat un esec total daca este facut de octaviansan (spun asta pentru ca din cate vad yo, nu prea ai treaba cu designu sau phpul deci nu ai prea avea ce sa oferi original ca sa poata sa iti dea cineva atentie) ...
c|neva
Utilizator înregistrat

Mesaj de c|neva »

Sincer nu vreau sa ma scot, sau sa ma fac ca nu ar trebui sa ma aflu si eu in fata ofenselor aduse phpcenter dar tin sa spun ca parte la designeul forumui nu am avut. Sunt administrator doar de cateva zile(o saptamana) si nu am avut acces la ftp sa modific sau sa imbunatatesc forumul. Sincer mi se pare un forum dragut fata de celelalte care se afla aici, multe din prea multe chiar chinuite si trase de fund insa sunt si exceptii pe care le admir si pe care nu am ezitat sa felicit pe cei ce au lucrat la ele. Proiectul nu-mi apartine dar m-am implicat pentru ca am vrut sa ajut la dezvoltarea lui nu pentru a fura userii phpbb. Nu asta urmaresc cu nici un proiect al meu. Pur si simplu octavian mi-a propus si eu am incercat sa ajut. Imi pare rau pentru iesirea mea dar sincer am actionat asa pentru ca ai fost mult prea rautacios la adresa celor ce lucreaza decat la adresa forumului.
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

L-am mai modificat un pic, am instalat inca cateva moduri printre care Blog Mod .
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

Interesanta si adevarata parerea lui xXx.Mai bine faceai un forum despre php decat unul despre phpbb :? .Ca un forum sa fie interesant el trebuie sa fie unic prin ceva si asta nu prea e :roll:
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Ti-a mancat lupul copyright-ul catre phpBB.com ?
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Am pus copyright phpBB.com .
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Poate scriptul era facut de el.
octaviansan
Utilizator înregistrat

Mesaj de octaviansan »

Ce script ?
M*i*h*a*i
Utilizator înregistrat

Mesaj de M*i*h*a*i »

octaviansan scrie:Am pus copyright phpBB.com .
Unde anume e???
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”