Adsense

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Luna
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Luna »

Toate ca toate, insa ce fisier trebuie sa editez la phpbb 3 pentru a adauga codul de la adsense ? Nu am gasit niciunde vreo explicatie in romana, iar limbi straine nu stiu.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Luna scrie:Toate ca toate, insa ce fisier trebuie sa editez la phpbb 3 pentru a adauga codul de la adsense ? Nu am gasit niciunde vreo explicatie in romana, iar limbi straine nu stiu.
Te duci in styles\subSilver\template si editezi fisierele spuse mai sus, cu diferenta ca au extensia .html, nu .tpl
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Ok, azi am sa incerc.
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Degeaba, am tot editat fisierele acelea, insa nu rezolv nimic, am incercat si cu index.php, insa cand il editez pe acesta nu se mai incarca forumul deloc.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

flowers scrie:
Luna scrie:Toate ca toate, insa ce fisier trebuie sa editez la phpbb 3 pentru a adauga codul de la adsense ? Nu am gasit niciunde vreo explicatie in romana, iar limbi straine nu stiu.
Te duci in styles\subSilver\template si editezi fisierele spuse mai sus, cu diferenta ca au extensia .html, nu .tpl
dupa cum a spus si flowers, trbuie sa mergi in styles\tema_ta\template\overall_footer.html, il deschizi cu un program de editat (notepad de exemplu daca nu ai altul) si introduci codul de AdSense. Dupa aceea ii faci upload pe server in acelasi folder, te duci pe forumul tau in ACP la Styles de unde alegi optiunea Template(s) si dai refresh la stilul tau ( de la mama lui phpBB3 vine acum cu subsilvers si prosilver) deci tu trebuie sa dai refresh la stilul a carui fisier de template tu ai ales sa-l editezi (daca ai editeat overall_footer.html din stilul prosilver atunci dai refresh la prosilver) si dupa aceea dai "Yes" si ai terminat. Iti va merge.

PS: cand introduci un cod de adsense sa nu te astepti ca atunci cand intri pe forum iti va fi afisat un mesaj de multumire sau ceva de genul! :D
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Mda, acum imi merge. Mi-am dat seama ca modificarea trebuie facuta la fiecare stil in parte, insa de refresh am uitat. Mersi mult.

Avand mai multe stiluri instalate, pentru a usura putin modificarea banerelor am introdus in template o linie

INCLUDE reclama_header.html si una
INCLUDE reclama_footer.html si am creat respectivele fisiere, apoi am introdus codul in ele.

Stiu ca nu trebuie sa ma astept la vreun mesaj de multumire pentru introducerea adsense, asa ca la instalare. :)
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Am gasit si o modalitate mai simpla, adaugarea directa a codului, sau daca nu a celor linii si crearea fisierelor aferente in fisierele overall_header.html pentru anunturi sus si overall_footer.html pentru anunturi jos si astfel apar peste tot nu doar pe pagina principala si/sau la vizualizarea topicurilor, fara a mai fii nevoie sa editezi fiecare fisier in parte.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Luna scrie:Am gasit si o modalitate mai simpla, adaugarea directa a codului, sau daca nu a celor linii si crearea fisierelor aferente in fisierele overall_header.html pentru anunturi sus si overall_footer.html pentru anunturi jos si astfel apar peste tot nu doar pe pagina principala si/sau la vizualizarea topicurilor, fara a mai fii nevoie sa editezi fiecare fisier in parte.
Asta am zis si noi mai sus.
Luna
Utilizator înregistrat

Mesaj de Luna »

Doar ca eram prea obosit si mi-a scapat.

In fine, ceilalti care mai introduceti adsense intr-un forum phpbb si editati manual fiecare fisier in parte si adaugati codul reclamei, aveti grije sa nu adaugati reclama si in fisierele corespunzatoare pop-upurilor care te anunta ca ai un mesaj privat nou, deoarece google nu permite afisarea reclamelor in pop-upuri.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”