SoKaT asta e comportament de maidan

.. nu cred ca am avut careva de comentat ceva despre forum-ul tau. Cand il vei pune la review, fii sigur ca iti oferim o recenzie atenta si prietenoasa, ca nu avem nimic de impartit cu voi
Nu facem pe desteptii, poate unii dintre noi am facut cateva zeci de skin-uri de forum si poate ca ne castigam existenta ca si designer-i de skin-uri si de situri. Ideea de baza pe care doream sa o subliniez este ca un site de business ca si al lui TREBUIE sa arate profesional, ca altfel nici gaia nu il baga in seama. Si nu ai un site profesional cu un host free sau un skin nemodat. Intelege-ne si tu pe noi: asta e sectiunea de review. Daca nu s-a facut munca de modificare pe tema sau script ce doamne iarta-ma sa vad? La ce sa fac review? La faptul ca a stiut sa citeasca un tutorial de instalare de forum? Ca a stiut sa adauge niste categorii? Pentru un review trebuie sa am ce sa vad si la ce sa fac recenzie.
Nu te supara, dar chiar nu era cazul ... nu avem nimic impotriva nimanui, incercam sa oferim sprijin si sa ii incurajam pe toti sa mearga mai departe decat doar sa instaleze un script. Vrem sa ii "fortam" sa isi depaseasca limitele .. sa incerce sa isi puna amprenta pe site. Este simplu de modat un theme de phpBB, dar lumea e prea comoda