[3.0.0]Last News and Messages (At-A-Glance)
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Shadow of Wishes
- Shadow of Wishes
Ai spus ca ai adaugat toate fisierele modificate si tot ce contine mod-ul lui, dar nu este asa, nu il ai pus deloc. Trebuia sa iti apara macar in codul sursa dar sa nu iti afiseze, dar la tine aceasta modificare nu exista in codul sursa.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Salut,
Trebuie portat ca modul de joomla din modulul de mxp sau direct din mod deşi cred că e mai greu aşa. Nu cred că e greu dar trebuie să facă cineva cine se pricepe la joomla.
Poţi să îl pui în orice script php unde ai sesiunile phpBB iniţiate, dacă nu trebuie inclus common.php şi iniţiate, iar template-ul trebuie inclus în unul din template-urile care sunt iniţializate tot timpul de script'u php respectiv. Sau îl poţi hardcoda încaz că eXtreme Style nu funcţioneză exact ca în phpBB.
Trebuie portat ca modul de joomla din modulul de mxp sau direct din mod deşi cred că e mai greu aşa. Nu cred că e greu dar trebuie să facă cineva cine se pricepe la joomla.
Poţi să îl pui în orice script php unde ai sesiunile phpBB iniţiate, dacă nu trebuie inclus common.php şi iniţiate, iar template-ul trebuie inclus în unul din template-urile care sunt iniţializate tot timpul de script'u php respectiv. Sau îl poţi hardcoda încaz că eXtreme Style nu funcţioneză exact ca în phpBB.
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.4
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Re: [3.0.0]Last News and Messages (At-A-Glance)
Salut din nou!
Imi explica si mie cineva unde anume trebuie pus acest folder ce rezulta din .zip? Siu ca la /forum dar mai departe?
Va multumesc.
Imi explica si mie cineva unde anume trebuie pus acest folder ce rezulta din .zip? Siu ca la /forum dar mai departe?

Va multumesc.