Daca e sa mergem pe "literatura' si un forum este un content management system. Si nu sfatuiesc pe nimeni sa puna un forum pe Nuke, Joomla sau altele, ca se apuca sa revina pe script de forum in mai putin de 4 luni.
Si eu am pus pe Nuke articole si apoi am pus si forum-ul in actiune. Am avut atatea erori si probleme incat m-a luat cu nervi. Si am pierdut 10 ore sa transfer o baza de date de pe phpbbtonuke (forum-ul phpBB pus in Nuke) si pe phpBB standalone.
Script-urile de forum sunt pentru forum, cele de director pentru director etc. Portal-urile arata prost in mare parte si la o comunitate teapana incep sa scartaie.
Daca nu te pricepi la asta, nu da asemenea sfaturi
Stiu ca nu te omori dupa forums pentru ca nu vrei sa faci skin si instalari de hacks. Problema este ca orice ai folosi ca si script trebuie sa instalezi modificari si sa faci skin unicat.
Sfatul meu este sa folosit script-uri specializate de forums pentru forum-uri .. ca stiu aia ce fac. Nu exista forum in care sa nu instalezi hacks. Si pe Vbulletin am instalat vreo 20 ... desi script-ul are la facilitati de te ia cu dureri de cap.
Si acum inapoi la topic ... nu imi plac incon-urile alea animate .. slaba calitate. Scoate faza aia "cu fite" .. ca nu e indicat sa folosesti forum-ul pentru "lupte" cu altii. Ai tu mai multa minte si las-o moarta
In general este destul de placut .. logo-ul in stanga e cam micut .. sa fie mai vizibil. Bafta in continuare