[IDEE] Site-Concept
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- neuron
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sa presupunem ce este un baiat de 13 ani ce are un an internet. Si bah .. a gasit un site cu multe scripturi si cu reguli .. ajutor cum sa faci un site. Se promoveaza si apare interes sa fac ceva mai mare. Si asa se dezvolta internetul. Dar daca un baiat de vreo 18 ani cu resurse financiare nu putine va incepe un proiect ? Sau pur si simplu va cunoaste cum sa faca un forum, guestbook, chat si alte scripturi placute. Cu un alt cuvint vom fi un birou de informatii

- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Experimentat
Ştiu că suma pentru .ro este destul de ridicată.... dar dacă stai să faci o socoteală.... un domeniu .net când îl aduni pe mai mulţi ani iasă mult mai mult decât unul .ro
ex.
domeniu .ro - plată odată 60$ - reduceri prin parteneri RNC până la 30-38$
domeniu .net - plată anuală 15$ - în 4 ani.... aceeaşi sumă
ex.
domeniu .ro - plată odată 60$ - reduceri prin parteneri RNC până la 30-38$
domeniu .net - plată anuală 15$ - în 4 ani.... aceeaşi sumă
- neuron
- Utilizator înregistrat
Re: re:
Desigur, cum am mai scris. De asta si am inceput acest subiect. Sa stii ca si eu demult vroiam ceva sa incep dar nu stiam ce .. ca sa dezvolt putin internetul in romania .. prima idee a fost 'Portalul de sisteme autonome portalizate (phpnuke, postnuke, geeklog, phpBB)' dar apoi mam gindit si am ajuns la faptul ca pentru ce de creat asa o comunitate daca poti gasi raspunsurile in siteurile lor a comunitatilor care se ocupa profesional de fiecare. si iata intr-o seara (mai precis noaptea) mia venit ideea asta (sa nu credeti ceea ce eu cred ca acum credetiIronAngel scrie:Salut!
Neuron mi-ai luat vorba din gura! De multa vremea ma gandeam la un astfel de proiect! Daca ai nevoie de colaboratori, sunt free!
c'ya

Cu cit mai multi cu atit mai bine. Deci ce domeniu alegi ?
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
re:
Salut! 
uite in sfarsit imi gasesc parteneri
Aveam ideea asta de mult timp dar nu aveam cu cine sa o pun in aplicare! Eu de fapt vroiam sa fac un portal FLASH. Toate tarile aproape au un portal cu Tutoriale si support in FLASH in limba lor, numai Romania nu!
.Deci mi-ar placea la nebunie ca si acest subiect sa fac o buna parte a proiectului!
cat despre domeniu, eu zic totusi .ro! In ceea ce priveste numele domeniului, in prezent nu am nici o idee, dar am sa revin!
c'ya

uite in sfarsit imi gasesc parteneri

cat despre domeniu, eu zic totusi .ro! In ceea ce priveste numele domeniului, in prezent nu am nici o idee, dar am sa revin!

c'ya