Nu l-am optimizat am testat sa vad cum e designul cu fiecare browser : mozilla , opera , internet-explorer 6.0 , internet-explorer 7.0 si am ajuns la concluzia ca este cel mai bun internet-explorer 7.0 ... daca vrei sa te convingi fa cum am facut eu ..
Ma iti poti schimba parerea nu ma intereseaza te-am banat pt ca scrie clar in regulament : nu atrageti atentia la admini tu gata postam ceva nimic nu iti convenea si oricum banu nu il mai scot credema ..
Pana acum forumul are 25 useri activi minim 30 posturi fiecare deci cred ca e destul de activ pentru inceput fata de forumul tau care am vazut ca numai 3 utilizatori posteaza eu kred ca ....
ZoomLess, forumul tau nu aduce nimic interesant. Sunt o groaza de comunitati care ofera forumuri de discutii, care au mii de subiecte si mii de useri. Designul e tipic phpbb, cu niste icoane "luate" de pe unde ai apucat (una dintre ele este luata de pe fostul forum al lui rizwan, adica icoane cautate de mine). Daca m-as inregistra pe forumul tau, ce as castiga? Tutorialele de acolo le gasesc si pe google, defapt de acolo sunt luate. Si 25 de utilizatori cu 500 de articole mi se pare prea mult. Adica voi postati doar sa fie postat sau gresesc? Succes in continuare
Am uitat, schimba culorile de la phpBB, incearca sa faci tu un template, poate o sa arate mai frumos
Am uitat, partea a 2-a: Daca pe forum te crezi Dumnezeu si mergi dupa regulile: 1. Moderatorul are tot timpul dreptate si 2. Daca moderatorul nu are dreptate, mergi la regula 1, nu o sa ajungi nicaieri. O sa iti plece userii pe capete
Si te lauzi tot timpul ca ai 62 moduri.
Crezi ca conteaza numarul modurilor? Niste adevarati webmasteri nu umple forumul cu moduri doar ca sa fie pt numar.
Jupan[3l]u scrie:Si te lauzi tot timpul ca ai 62 moduri.
Crezi ca conteaza numarul modurilor? Niste adevarati webmasteri nu umple forumul cu moduri doar ca sa fie pt numar.