[FINALIZAT] Simple header & footer edit

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de Extensii, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Nu ati instalat corect modul, cele doua textarea trebuie sa apara deasupra butonului de submit ! Ati adaugat tabelele in baza de date ? Incercati sa reinstalati cu versiunea 1.0.3
ndrei
Utilizator înregistrat

Mesaj de ndrei »

Bv. Mia iesit din prima , se instaleaza f repede ,inca odata felicitari :lol:
alcatraz_alex
Nou venit

Mesaj de alcatraz_alex »

Imi apare meniul tot,dar dupa ce introduc codul in footer si dau submit imi da urmatoarea eroare: Failed to update general configuration for ('HEADER', '');

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'HEADER', '');'' at line 3

UPDATE phpbb_config SET config_value = '(''FOOTER'', '''');' WHERE config_name = '('HEADER', '');'

Line : 79
File : admin_board.php
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

alcatraz_alex, nu ai instalat corect MOD-ul. Reia instalarea cu mai multa atentie de data asta! :D
UnGaY
Utilizator înregistrat

Mesaj de UnGaY »

e total gresit modul mai bine nu il mai instalez nici eu ca lam sters acuma decat sa imi fac nervi pe un mod furat de pe alte forumuri , daca era sa fie facut de catanha il facea in romana ca doar este roman
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Si ma rog, easymd e in romana ? L-am facut compatibil easymod. Cum la altii le-a iesit si voua nu ? Ce argumente ai ca e furat, arata-mi sursa.
UnGaY
Utilizator înregistrat

Mesaj de UnGaY »

pai cat timp nu e in romana ;) , dar daca tu imi faci modul sa mearga ai o bere si imi retrag acuzele ;) , hai sa vad putin support din partea ta : id la care ma poti gasi este : giovani_to
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Nu e nevoie de nici un suport, modul functioneaza perfect, chiar acum l-am instalat de la zero si nu am nici o problema. Sigur ai introdus corect in baza de date ? Daca nu folosesti subsilver, ai modificat fisierele din template-ul pe care il folosesti ?
UnGaY
Utilizator înregistrat

Mesaj de UnGaY »

ca tema folosesc saphic stai linistit ca e totul foarte bine instalat dar nu merge modul si hai sa iti arat un screen din panou Imagine
CaTaNhA
TraducatorTraducator

Mesaj de CaTaNhA »

Închis

Înapoi la “Proiecte”