Copyright
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Mai sunt şi nesimţiţi pe deasupra.spiridusu_l1 scrie:Nu are rost sa insistati ... Sigur s-a mai discutat.Daca sunt nesimtiti...nu avem ce sa le facem...
ezlidor scrie:Muzet:
creeaza un forum | © phpbb | Forum gratuit de suport | Statistici | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti un blog
priveste mai cu atentie
Muzet scrie:Salut ezlidor,link-ul duce cumva către phpBB.com şi am observat eu greşit ?
ezlidor scrie:nu duce direct spre phpBB.com ... dupe pe o parte informativa ... multi dintre utilizatorii acestui forum nu stiu cum se creeaza un forum (prin cod) nu stiu macar un cod php ... cred ca multi s-ar intreba ce e aia PHP ? e o prescurtate la ceva sau ce ? ... apoi pagina respectiva contine link direct spre phpBB.com
Muzet scrie:Trebuie pus în overall foter atât aici pe pagina de suport cât şi pe celelalte forumuri,plus link către phpBB.ro
Se complică fiindcă adaugă două rânduri.ezlidor scrie:hai sa fim seriosi ... de ce sa se complice atat ?

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- Mallzebuth
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.2
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Ce urat din partea lor! Tvr-ul n-are link catre phpbb.ro! M-am trezit si eu mai tarziu...
Ar trebui contactati prin e-mail sau preferabil pe forum (sa vada si altii...). O sa se faca de ras daca nu accepta sa puna link-ul catre phpbb.ro si .com
Si mi-am gasit si link-ul catre un site de-al meu pe la ei pe acolo.
(Bine, asta n-are legatura, dar... ma bucur si eu)

Si mi-am gasit si link-ul catre un site de-al meu pe la ei pe acolo.

Descoperă - Plăcerea de a cunoaşte http://www.descopera.org
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Despre copyright phpbb
Salutare. Drepturile de copyright constituie sau doar linkul catre phpbb.ro? Se poate modifica in genul : Site administrat de... cu ajutorul phpbb.ro Asta se considera copyright? Multumesc.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Cod: Selectaţi tot