Copyright
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu ma intelegi gresit, nu am avut nici cea mai mica tentativa de a face o frauda. Am intrebat doar pentru ca m-am saturat de semnatura . Din cate am inteles am voie sa scriu ceva de genul: Site-ul este intretinut de catre cu ajutorul echipei phpbb.com, corect?
Cod: Selectaţi tot
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Da, dar nu trebuie sa sugereze parteneriat intre site-ul proprietar si phpbb.ro/com, cel mai bine ar fi pe randuri diferite. Consulta articolul Licenţiere şi copyright.
- Sylver Cheetah 53
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Ar fi bine să modifici linia respectivă, e ca mierea pentru urşi, urşii fiind roboţii.eXtaZiusS scrie:Nu ma intelegi gresit, nu am avut nici cea mai mica tentativa de a face o frauda. Am intrebat doar pentru ca m-am saturat de semnatura. Din cate am inteles am voie sa scriu ceva de genul: Site-ul este intretinut de catre cu ajutorul echipei phpbb.com, corect?Cod: Selectaţi tot

-
Si? E un lucru bun, ai vizitatori pe forum.Sylver Cheetah 53 scrie:Ar fi bine să modifici linia respectivă, e ca mierea pentru urşi, urşii fiind roboţii.eXtaZiusS scrie:Nu ma intelegi gresit, nu am avut nici cea mai mica tentativa de a face o frauda. Am intrebat doar pentru ca m-am saturat de semnatura. Din cate am inteles am voie sa scriu ceva de genul: Site-ul este intretinut de catre cu ajutorul echipei phpbb.com, corect?Cod: Selectaţi tot

-
- Utilizator înregistrat
Re: Copyright
Ma scuzati ca m-am trezit si eu dupa 10000 de ani dar nu imi e rusine cu un link in plus sau in minus in copyright-ul forumului meu . Eu am crezut ca e ok asa cum arata acum (+ca asa arata de 1 an de zile si nimeni nu mi-a atras atentia pana cum putin timp), si avand in vedere ca NU EU am instalat tema , forumul etc .In fine , vreau sa imi corectez Copyright-ul la forumul meu (Muzet nu e necesar sa deschizi topik-ul la reclame , daca asta gandesti ca o sa imi fie intentia >:P ) .
Copyright-ul meu arata asa in overall_footer.html :
Pe [/color][/b]Forum arata asa
!
Va rog frumos sa ma indrumati cum sa il corectez avand in vedere ca vreau sa scriu si eu pe undeva Designed by ONLYPRO sau Powered by ONLYPRO.
P.S. Pentru cei care imi viziteaza forumul si restul paginilor top , ip etc si ei stiu ca pe acea pagina imi trebuie copyright va rog spuneti-mi care ca sa caut copyright-ul si sa il adaug . Ne maturizam si Copyright-ul da dovada de bun simt si respect.
P>S. Stiu ca ma urasti Muzet ;;) :X pentru acel P.M dar imi cer scuze pt ce am scris ma luase nebuniile , am gandit ca ai ceva cu mine :"> , nu stiu ce a fost in capul meu , inca odata , scuzele mele.
Multumesc.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Copyright-ul meu arata asa in overall_footer.html :
Cod: Selectaţi tot
<div class="footer">
<span class="footer-left"></span>
<span class="footer-right"></span>
<!-- IF TRANSLATION_INFO --><!-- ELSE --><br /><!-- ENDIF -->
<div id="wrapfooter"><span class="copyright">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_phpbb">phpBB Group</a> • Designed by <a target=_bozUNtu href="http://www.onlypro.ro/" title="bo2Soft">ONLYPRO</a>
<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
<!-- IF DEBUG_OUTPUT --><br /><bdo dir="ltr">{DEBUG_OUTPUT}</bdo><!-- ENDIF --></span></div>
</div>

Va rog frumos sa ma indrumati cum sa il corectez avand in vedere ca vreau sa scriu si eu pe undeva Designed by ONLYPRO sau Powered by ONLYPRO.
P.S. Pentru cei care imi viziteaza forumul si restul paginilor top , ip etc si ei stiu ca pe acea pagina imi trebuie copyright va rog spuneti-mi care ca sa caut copyright-ul si sa il adaug . Ne maturizam si Copyright-ul da dovada de bun simt si respect.
P>S. Stiu ca ma urasti Muzet ;;) :X pentru acel P.M dar imi cer scuze pt ce am scris ma luase nebuniile , am gandit ca ai ceva cu mine :"> , nu stiu ce a fost in capul meu , inca odata , scuzele mele.
Multumesc.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Copyright
Stai linistit ca nu am nimic cu tine, asta spuneam si eu.. "Copyright-ul da dovada de bun simt si respect".akula_1986 scrie:P>S. Stiu ca ma urasti Muzet ;;) :X pentru acel P.M dar imi cer scuze pt ce am scris ma luase nebuniile , am gandit ca ai ceva cu mine :"> , nu stiu ce a fost in capul meu , inca odata , scuzele mele.