CrackerTracker Professional

Un sistem pre-modat phpBB cu numeroase facilitati fata de pachetul initial phpBB2. Scriptul este un forum phpBB web-safe si SEO Friendly, fiind tocmai potrivit pentru constituirea unei comunitati de lunga durata.
Închis
Fre3
Utilizator înregistrat

Mesaj de Fre3 »

de cand am instalat Advanced BBCode Box imi tot da eroarea

Cod: Selectaţi tot

CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit script so the Security System stopped the script.

If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a description what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
doar cand vreau sa postez un nou topic imi da eroarea daca folosesc vrunu din codurile BB instalate nu imi mai da eroare doar cand e scris simplu va rog sa ma ajutati
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Uite-te la paginile acestui subiect, acolo vei afla raspunsul la intrebare !
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

Am dat de o eroare ciudata, cand vreau sa vad un debug entry apare un pop-up care zice ca nu stiu ce file txt nu poate fi salvat. Am mai avut instalat CT, si a functionat. Unde o fi problema de data asta?

Atasez si o imagine cu pop-up-ul.

Imagine

EDIT
Firefox e de vina. In IE merge.
Închis

Înapoi la “phpBB Extra”