[FINALIZAT] Simple header & footer edit

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de Extensii, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

CaTaNhA scrie:Da, acceasi chestie :)
Descriere :Cu ajutorul acestui mod puteti sa adaugati un cod html / javascript in header si footer.
Mersi mult.Asta cautam de muuult :)
spiridusu e plecat in vacanta !
MaryuS
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.6
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Problema Header & Footer edit

Mesaj de MaryuS »

Salutare !Ei...am instalat si eu header & footer edit si am acele 2 casute...header si footer in Panou de Administrare -> configurare generala...daca pun un cod in footer (am pus script trafic.ro si de la un top) merge doar cel de la trafic daca ala e primul, daca nu merge celalalt la fel daca e primul..nu merg nici de-al naibii amandoua :(. Si la header pun acelasi cod...si tot nu merge + ca am pus www.blabla.com sa vad daca arata ceva dar nu am gasit nimic. E forum pe phpbb2 ca deaia am postat aici :).

Sper sa ma ajute careva !

Multumesc :).

Edit: e pus pe anumite caractere sa incapa in casuta?????
VarcoAlex
Utilizator înregistrat

Mesaj de VarcoAlex »

Am nevoie de ajutorul vostru.Eu am un site care hosteaza forumuri gen myforum si vreau sa folosesc easy footer and header editor.Problema e ca sa fie functional pe toate forumurile eu trebuie sa fac aceasta treaba manual din phpmyadmin.Exista o solutie sa faca automat pentru fiecare forum?
RoB3rTo
Utilizator înregistrat

Mesaj de RoB3rTo »

Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/www/free/xhost.ro/formulaone.xhost.ro/includes/page_header.php on line 511

Asta apare dupa ce am incercat sa instalez.Daca cineva este dispus sa ma ajute il rog sa vb pe mess pt a imi arata cum se face sau spunetimi aici daca puteti va rog muuult

ID DE MESS AL MEU ESTE: laurentiu_benedek

am rezolvat asta dupa ce am mai citit tutorialul dar imi zice asta cand ba in SQL:

SQL-query:

INSERT INTO phpbb_config( config_name, config_value )
VALUES (
'HEADER', ''
)

MySQL said: Documentation
#1062 - Duplicate entry 'HEADER' for key 1

si pe forum jos asta:

Parse error: syntax error, unexpected ';' in /home/www/free/xhost.ro/formulaone.xhost.ro/includes/page_tail.php on line 46
Închis

Înapoi la “Proiecte”