lx.ro

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns
evo_vii
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de evo_vii »

asa e ! cum spune gigabyte deoarece lx.ro nu permite folosirea contului ca depozit si nu iti permite sa folosesti imaginile, flash-urile pentru alte site-uri sau alte lucruri ( deci nu iti perminte pentru forum )
tigerlilly
Utilizator înregistrat

Mesaj de tigerlilly »

Dupa cum poate unii dintre voi ati observat, spatiul pe disk al LX.RO s-a cam epuizat. Pentru a rezolva aceasta problema s-au luat masuri de inlocuire a array-ului SATA existent cu unul SCSI de capacitate mult mai mare.
Pentru a asigura o tranzitie sincrona a datelor pe noile diskuri este necesara trecerea vechiului array in mod read-only. Pentru cei care nu stiu,
asta inseamna ca in tot acest timp nu veti putea sterge sau incarca/modifica fisiere.

Transferul datelor va incepe in noaptea aceasta, dupa miezul noptii. Va rugam sa faceti ce modificari mai aveti nevoie pana atunci. Ne asteptam ca aceasta copiere sa dureze cateva zile (este vorba de cate sute de gigabytes).

Dat fiind ca diskurile SCSI pe care le folosim sunt foarte scumpe, de acum inainte LX.RO nu va mai asigura redundanta datelor, asadar va sfatuim sa va faceti regulat backup la situri si eventual si la mysql.

Tot saptamana aceasta vom incerca sa trecem serverul MySQL pe o masina dedicata, mai performanta, pentru a rezolva problemele ce au persistat in ultimile luni cu bazele de date.

28 August 2006 - http://www.phorum.ro/thread5858.html
Spicker
Nou venit

Mesaj de Spicker »

Sal am shi eu o problema....Am instalat forumul pe lx.ro si cand ma duc la ponoul administratorului sa modific imi zice :
Eroarea 404 - Pagina Inexistenta !
Pls ziceti-mi si mie ce trebuie sa fac
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Instaleaza MODul Auto Cookies : http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=228741 .
Spicker
Nou venit

Mesaj de Spicker »

Mda.......am auzit mai multe optiuni...1. sa folosesc ftp 2.Sa instalez cookies 3.Sa reinstalez forumu etc..
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

Auto Cookies trebuie sa fie prima optiune. Nu e mare bataie de cap si poate rezolva. Nu fii incapatanat :)
etherfast.ro - Blog personal
Spicker
Nou venit

Mesaj de Spicker »

Poi nus incapatanat dar daca imi zici si unde sa o pun nu mai intreb nimik
Aliniuz
Fost coleg

Mesaj de Aliniuz »

Ce sa pui ? Ti-am dat un link clar cu acel MOD , instaleaza-l ! Nu e greu , tre sa uploadezi un fisier si sa-l executi .
andreybarosanul
Nou venit

Problema cu lx

Mesaj de andreybarosanul »

mie cand apsa sami creez cont pe lx im apare hosting avaible only for romania users si eu stau in bu si sunt si roman :D

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Etherfast
Fost coleg

Mesaj de Etherfast »

IP-ul tau probabil se rezolva intr-un provider care e din afara tarii (IP-uri externe), caz in care nu poti folosi serviciul lx.ro.

Cauta altceva.
etherfast.ro - Blog personal
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”