Attachment Mod
probleme legate de baza de date
Mi-am instalat un forum phpbb 2.019 care functioneaza fara probleme pana in momentul in care incerc sa instalez niste MOD-uri . Am incercat sa instalez o galerie de imagini si modulul pentru upload dar cu amandoua am aceiasi problema . Dupa ce lansez scriptul de instalare :
Could not connect to the database
m-am prins eu ca nu se poate conecta la baza de date ..dar ce sa ii fac?
am intrat din cpanel pe modul de admin pe baza de date si nu are nici o problema . am incercat sa introduc fisierul album_mysql.sql care vine o data cu kitul si a mers fara probleme si mi-au aparut in baza de date tabelele necesare .
dar cand intru in modul de admin pe forum imi apar zonele de admin pentru galerie (si attachments , ca l-am incercat si pe asta ) , dar problema cu baza de date ramane :
phpBB : Critical Error
Could not query Album config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'sergiu_db.ALBUM_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM ALBUM_CONFIG_TABLE
Line : 46
File : admin_album_config.php
cred ca o sa fie necesara reinstalarea ...dar macar de data asta sa o fac corect
astept sfaturile voastre
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Could not connect to the database
m-am prins eu ca nu se poate conecta la baza de date ..dar ce sa ii fac?
am intrat din cpanel pe modul de admin pe baza de date si nu are nici o problema . am incercat sa introduc fisierul album_mysql.sql care vine o data cu kitul si a mers fara probleme si mi-au aparut in baza de date tabelele necesare .
dar cand intru in modul de admin pe forum imi apar zonele de admin pentru galerie (si attachments , ca l-am incercat si pe asta ) , dar problema cu baza de date ramane :
phpBB : Critical Error
Could not query Album config information
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'sergiu_db.ALBUM_CONFIG_TABLE' doesn't exist
SELECT * FROM ALBUM_CONFIG_TABLE
Line : 46
File : admin_album_config.php
cred ca o sa fie necesara reinstalarea ...dar macar de data asta sa o fac corect
astept sfaturile voastre
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Ultima oară modificat 03-Feb-2006, 11:24:06 de către sergiu_q, modificat de 2 ori în total.
o sa ai nevoie si de premodified_files_phpbb2019.zip ....asta daca nu vrei sa faci toate modificarile la manamywebsite scrie:As mai avea o rugaminte daca se poate ... un link catre attach MOD 2.4.1
Multumesc

are cineva template-ul Fi Black3D full pentru ca dupa ce am instalat modul pentru attach vad ca template-ul asta nu are toate cele necesare functionarii corecte . uitati eroarea (lipseste template-ul pentru attachment )
Template->make_filename(): Error - file ./templates/fiblack3d/viewtopic_attach_body.tpl does not exist