Attachment Mod

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
csaba
Utilizator înregistrat

Mesaj de csaba »

mjr scrie:toate fisierele care vin in plus cu un MOD, trebuie copiate in toate stilurile ca sa poata merge. deci da, si in folderul LiteVision, numai ca va treb sa faci unele modificari in toate fisierele adaugate, pt ca in LiteVision am facut modificari fara de subSilver, si nu o sa se vada corect.
Ce modificari trebuie sa fac?
MJR
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de MJR »

depinde. o sa vezi cind pui fisierele .tpl, ca nu o sa-ti afiseze corect pagina ca in alte parti ale forumului.
CHUCKY4REAL
Nou venit

Mesaj de CHUCKY4REAL »

Pot folosi fisierele pre-editate si pentru tema submerged? sau numai pentru subsilver
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

numai subsilver
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
d3s3l
Utilizator înregistrat

Mesaj de d3s3l »

salut ...
am si eu probleme cu MOD ul asta ...... :)
e primul mod pe care il instalez ... si cred ca cel mai dificil din cate exista .....

as zice ca parca tot merge bine dupa instalare .....
dar atunci cand scriu un msg .... si adaug si un attachment ....
sa ziceam ca pun o poza ....... acea poza nu imi apare ..... decat msg ...

la inceput parca mergea si chestia cu attachment .... dupa aia nush ce am mai facut de nu mai mere ...

ce idei ?? :)
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

d3s3l scrie:salut ...
am si eu probleme cu MOD ul asta ...... :)
e primul mod pe care il instalez ... si cred ca cel mai dificil din cate exista .....

as zice ca parca tot merge bine dupa instalare .....
dar atunci cand scriu un msg .... si adaug si un attachment ....
sa ziceam ca pun o poza ....... acea poza nu imi apare ..... decat msg ...

la inceput parca mergea si chestia cu attachment .... dupa aia nush ce am mai facut de nu mai mere ...

ce idei ?? :)
Pai adu-ti aminte ce ai facut si executa undo...
bogdangoo
Nou venit

Mesaj de bogdangoo »

Am o intrebare...am instalat..forumu,am pus modulu Attach...am incercat si cu alea premodificate..si cu astea modificate de mine..dar problema este ca numa eu vad cand postez sectiunea de upload dar ceilalti utilizatori nu o vad..care ar fi problema?!! ms.
d3s3l
Utilizator înregistrat

Mesaj de d3s3l »

deci :)

attach mod asa zice ca la m instalat bine 99,9 %
atunci cand vreau sa postes ceva ..... si bag la attach o iamgine .... daca dau un preview ... imi apare mesajul meu si imaginea respeciva .......... duma de dau submit ..... nu mai apare img .. de ce??
apare doar mesajul ..........

flowers .......... na prea functionat chestia cu UNDO
serbanica
Utilizator înregistrat

eroare instalare attach MOD

Mesaj de serbanica »

asta e o parte din ecranul de eroare

Checking attachment mod storage directory:
files/ Directory found, Directory writeable

Running :: CREATE TABLE phpbb_attachments_config ( config_name varchar(255) NOT NULL, config_value varchar(255) NOT NULL, PRIMARY KEY (config_name) ) -> FAILED ---> Table 'phpbb_attachments_config' already exists

Running :: CREATE TABLE phpbb_forbidden_extensions ( ext_id mediumint(8) UNSIGNED NOT NULL auto_increment, extension varchar(100) NOT NULL, PRIMARY KEY (ext_id) ) -> FAILED ---> Table 'phpbb_forbidden_extensions' already exists

Running :: CREATE TABLE phpbb_extension_groups ( group_id mediumint(8) NOT NULL auto_increment, group_name char(20) NOT NULL, cat_id tinyint(2) DEFAULT '0' NOT NULL, allow_group tinyint(1) DEFAULT '0' NOT NULL, download_mode tinyint(1) UNSIGNED DEFAULT '1' NOT NULL, upload_icon varchar(100) DEFAULT '', max_filesize int(20) DEFAULT '0' NOT NULL, forum_permissions varchar(255) default '' NOT NULL, PRIMARY KEY group_id (group_id) ) -> FAILED ---> Table 'phpbb_extension_groups' already exists

Running :: CREATE TABLE phpbb_extensions ( ext_id mediumint(8) UNSIGNED NOT NULL auto_increment, group_id mediumint(8) UNSIGNED DEFAULT '0' NOT NULL, extension varchar(100) NOT NULL, comment varchar(100), PRIMARY KEY ext_id (ext_id) ) -> FAILED ---> Table 'phpbb_extensions' already exists

ma doare capul deja ...ce sa-i fac?
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Nu e complicat nici pentru engleza mea invatata din windows, incerci sa creezi tabele in BD dar ele exitsa deja :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”