Repartizare fisiere
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am revenit cu prezentarea pachetului de limba română pentru PhpBB 3.0.X Release Candidate 3 (RC3).
Traducerea are o acurateţe de 97-98%.
Modificările de limbaj au ţinut de :
- redenumirea liniilor
- modificarea liniilor
- stergerea liniilor
- adaugarea liniilor
- editarea anumitor parti din linii
Puteţi descărca pachetul de limbă în două variante : cu diacritice şi fără diacritice, după cum urmează :
§ Descarcă Pachetul de Limba Română în varianta cu diacritice
§ Descarcă Pachetul de Limba Română în varianta fără diacritice
Puteţi folosi pachetul doar pentru phpBB 3.0.X Release Candidate 3 (RC3).
Folosirea acestuia pentru celelalte versiuni poate determina erori cauzate de modificările de structură care nu coincid cu cele ale limbajului.
Deasemenea, am înţeles că se aşeaptă varianta Gold, permiţând astfel echipei phpBB România să finalizeze pachetul de limba română
Deasemenea am detaliat si structura pachetului de limbă, fişierele putând fi descărcate şi separat.
Fişierele sunt disponibile în varianta cu diacritice, după cum urmează :
\language\en\
common.php
groups.php
help_bbcode.php
help_faq.php
install.php
iso.txt
mcp.php
memberlist.php
posting.php
search.php
search_ignore_words.php
search_synonyms.php
ucp.php
viewforum.php
viewtopic.php
\language\en\acp
attachments.php
ban.php
board.php
bots.php
common.php
database.php
email.php
forums.php
groups.php
language.php
modules.php
permissions.php
permissions_phpbb.php
posting.php
profile.php
prune.php
search.php
styles.php
users.php
\language\en\email
admin_activate.txt
admin_send_email.txt
admin_welcome_activated.tx
admin_welcome_inactive.txt
coppa_resend_inactive.txt
coppa_welcome_inactive.txt
email_notify.txt
forum_notify.txt
group_added.txt
group_approved.txt
group_request.txt
installed.txt
newtopic_notify.txt
post_approved.txt
post_disapproved.txt
privmsg_notify.txt
profile_send_email.txt
profile_send_im.txt
report_closed.txt
report_deleted.txt
topic_approved.txt
topic_disapproved.txt
topic_notify.txt
user_activate.txt
user_activate_inactive.txt
user_activate_passwd.txt
user_remind_inactive.txt
user_resend_inactive.txt
user_welcome.txt
user_welcome_inactive.txt
Traducerea are o acurateţe de 97-98%.
Modificările de limbaj au ţinut de :
- redenumirea liniilor
- modificarea liniilor
- stergerea liniilor
- adaugarea liniilor
- editarea anumitor parti din linii
Puteţi descărca pachetul de limbă în două variante : cu diacritice şi fără diacritice, după cum urmează :
§ Descarcă Pachetul de Limba Română în varianta cu diacritice
Puteţi folosi pachetul doar pentru phpBB 3.0.X Release Candidate 3 (RC3).
Folosirea acestuia pentru celelalte versiuni poate determina erori cauzate de modificările de structură care nu coincid cu cele ale limbajului.
Deasemenea, am înţeles că se aşeaptă varianta Gold, permiţând astfel echipei phpBB România să finalizeze pachetul de limba română
Deasemenea am detaliat si structura pachetului de limbă, fişierele putând fi descărcate şi separat.
Fişierele sunt disponibile în varianta cu diacritice, după cum urmează :
\language\en\
common.php
groups.php
help_bbcode.php
help_faq.php
install.php
iso.txt
mcp.php
memberlist.php
posting.php
search.php
search_ignore_words.php
search_synonyms.php
ucp.php
viewforum.php
viewtopic.php
\language\en\acp
attachments.php
ban.php
board.php
bots.php
common.php
database.php
email.php
forums.php
groups.php
language.php
modules.php
permissions.php
permissions_phpbb.php
posting.php
profile.php
prune.php
search.php
styles.php
users.php
\language\en\email
admin_activate.txt
admin_send_email.txt
admin_welcome_activated.tx
admin_welcome_inactive.txt
coppa_resend_inactive.txt
coppa_welcome_inactive.txt
email_notify.txt
forum_notify.txt
group_added.txt
group_approved.txt
group_request.txt
installed.txt
newtopic_notify.txt
post_approved.txt
post_disapproved.txt
privmsg_notify.txt
profile_send_email.txt
profile_send_im.txt
report_closed.txt
report_deleted.txt
topic_approved.txt
topic_disapproved.txt
topic_notify.txt
user_activate.txt
user_activate_inactive.txt
user_activate_passwd.txt
user_remind_inactive.txt
user_resend_inactive.txt
user_welcome.txt
user_welcome_inactive.txt
10X pentru traducere.
ps: parca imi pare un pic rau ca m-am apucat eu de tradus. Oricum o sa ma consolez macar cu corectarea eventualelor erori.
ps: parca imi pare un pic rau ca m-am apucat eu de tradus. Oricum o sa ma consolez macar cu corectarea eventualelor erori.
Ultima oară modificat 25-Iul-2007, 12:45:31 de către JUANN, modificat 1 dată în total.
Shara, pentru oricare din fisierele tale apare urmatoarea eroare:
Not Found
The requested URL /phpBB3/Traducere/Pachete_Finalizate/phpBB3_RC3/ro_no_diacritics.rar was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
@cilu : nu stiu daca ai observat, dar chiar inaintea postului tau am zis clar ca am scos fisierele de la download pentru rezolvarea unor probleme de sintaxa si encoding, urmand a actualiza fisierele existente.
@Andymm70 : nu, nu putem sa-ti dam toate fisierele; din pacate va trebui sa faci efortul sa iti descarci singur pachetule de limbaj si/sau fisierele detaliate.
Fişierele sunt disponibile în varianta cu diacritice intr-unul din posturile de mai sus
Am rugamintea sa prezentati orice eroare/traducere incorecta/incoerenta pentru a actualiza pachetul. Nu faceti voi singur actualizari pentru ca riscati sa stricati pachetul cu encoding-ul folosit.
@Andymm70 : nu, nu putem sa-ti dam toate fisierele; din pacate va trebui sa faci efortul sa iti descarci singur pachetule de limbaj si/sau fisierele detaliate.
- § Descarcă Pachetul de Limba Română în varianta cu diacritice
Fişierele sunt disponibile în varianta cu diacritice intr-unul din posturile de mai sus
Am rugamintea sa prezentati orice eroare/traducere incorecta/incoerenta pentru a actualiza pachetul. Nu faceti voi singur actualizari pentru ca riscati sa stricati pachetul cu encoding-ul folosit.
Adevarul e ca am observat, dar sincer, am crezut ca te-ai referit la cele de pe pagina anterioara. Sorry.nu stiu daca ai observat, dar chiar inaintea postului tau am zis clar ca am scos fisierele de la download pentru rezolvarea unor probleme de sintaxa si encoding, urmand a actualiza fisierele existente.