CSZoR.CoM
- bilo182
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
doamne tu vorbesti ma? =)) cat haz n-ai :/ uitete ce mod de exprimare ai avut "bilo182 treci pe id-ul de messenger" "ceva cu tine URGENT" zici k eram subalternu tau
daca eu vorbesc prostii de tine ce sa mai zic? =] esti penal
uite ca o sa postez cat vreau si atata timp cat nu incalc nici o regula nu ai ce sa faci
daca eu vorbesc prostii de tine ce sa mai zic? =] esti penal
uite ca o sa postez cat vreau si atata timp cat nu incalc nici o regula nu ai ce sa faci
- bilo182
- Utilizator înregistrat
In jumate din mesaje am ajutat si restu am intrebat si comentat [dat cu parerea] despre diferite site-uri forumuri .. faceti o campanie anti-bilo va rog.. chiar un site 
nu aveti cum sa ma uitati ci sa ma acceptati (astia care nu ma inghit)
tu te cam oftici ca eu comentez la copilariile tale banale.. daca ar fi sa te comentez as incepe cu numele tau .. sukaru.. cuvant derivat din limba rroma .. da dovada de incultura ..
nu ai ce face.. oftica-te in continuare

nu aveti cum sa ma uitati ci sa ma acceptati (astia care nu ma inghit)

tu te cam oftici ca eu comentez la copilariile tale banale.. daca ar fi sa te comentez as incepe cu numele tau .. sukaru.. cuvant derivat din limba rroma .. da dovada de incultura ..
nu ai ce face.. oftica-te in continuare

- bilo182
- Utilizator înregistrat
cszor sau tu cine era a inceput si m-a deranjat cu afirmatia
pastrati-va parerile de genu asta pentru voi.. eu am comentat forumu.. :/
Cod: Selectaţi tot
Si nu am facut forumul pentru a oferii subdomenii cum zicea un "Destept" ma i sus !
pastrati-va parerile de genu asta pentru voi.. eu am comentat forumu.. :/
LOl
eu ma ocup de site !
Daca te`a deranjat afirmatia aia dami un id de mess sa vb poate o rezolvam in alt mod !?Ce vrei sa imi cer scuze sau ce?Oricum nu are rost sa ma cert cu un copil de 14-15 ani !
Daca te`a deranjat afirmatia aia dami un id de mess sa vb poate o rezolvam in alt mod !?Ce vrei sa imi cer scuze sau ce?Oricum nu are rost sa ma cert cu un copil de 14-15 ani !
- bilo182
- Utilizator înregistrat
bai asta .. te-ai uitat la mine in buletin sa vezi cati ani am? nu ma pun la mintea la toti copilasii dupa net care pe mess si pe forumuri sunt tari in gura.. in fata mea o propozitie n-ai fi in stare sa formulezi.. (nu ca aici esti in stare.. da ma rog)
hai bafta ca imi irosesc timpu degeaba cu dastia ca tine
hai bafta ca imi irosesc timpu degeaba cu dastia ca tine