Forum RomaniaDreaD
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- ervin_dark
- Utilizator înregistrat
- ervin_dark
- Utilizator înregistrat
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Recomandare, dupa cele 7 zile 'de inchisoare oferite de catre flowes
':
Iti sugerez sa instalez multe MOD-uri, nu chiar exagerat, asa si asa, pe cat se poate, sa fie cat mai atractiv pentru utilizatorii de pe forum-ul tau, cat si pentru tine ( sa fie placut ochiului ). MOD-urile de baza ti-le recomand primele, apoi alte MOD-uri, sunt foarte interesante, nici eu nu mai stiu ce sa aleg, cred ca am instalat pe un forum de test aproape toate MOD-urile de pe phpBBHacks.com ( glumeam
) . Succes ...

Iti sugerez sa instalez multe MOD-uri, nu chiar exagerat, asa si asa, pe cat se poate, sa fie cat mai atractiv pentru utilizatorii de pe forum-ul tau, cat si pentru tine ( sa fie placut ochiului ). MOD-urile de baza ti-le recomand primele, apoi alte MOD-uri, sunt foarte interesante, nici eu nu mai stiu ce sa aleg, cred ca am instalat pe un forum de test aproape toate MOD-urile de pe phpBBHacks.com ( glumeam

-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Are ban pe user, poate sa citeasca fara sa fie logat. Deci e o "inchisoare" ca la hotel.Poseidon scrie:Recomandare, dupa cele 7 zile 'de inchisoare oferite de catre flowes':
Iti sugerez sa instalez multe MOD-uri, nu chiar exagerat, asa si asa, pe cat se poate, sa fie cat mai atractiv pentru utilizatorii de pe forum-ul tau, cat si pentru tine ( sa fie placut ochiului ). MOD-urile de baza ti-le recomand primele, apoi alte MOD-uri, sunt foarte interesante, nici eu nu mai stiu ce sa aleg, cred ca am instalat pe un forum de test aproape toate MOD-urile de pe phpBBHacks.com ( glumeam) . Succes ...