Forum RomaniaDreaD

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ervin_dark
Utilizator înregistrat

Mesaj de ervin_dark »

Nu-mi voi muta forumu deloc. iar problema nu e de la localhost e de la retea, de alataieri o inceput sa faca fite reteaua "probabil de la vant" nu stiu sigur dar e de la retea
ervin_dark
Utilizator înregistrat

Mesaj de ervin_dark »

Hmm..... imi spuneti si voi ce fel de moduri sa pun pe forum :P ca sa fie mai cool pt useri :wink: daka e off topic scuze :(
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Ai fost avertizat sa nu mai faci dubluposting si tot persisti. Ban 7 zile.
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Recomandare, dupa cele 7 zile 'de inchisoare oferite de catre flowes :lol: ':
Iti sugerez sa instalez multe MOD-uri, nu chiar exagerat, asa si asa, pe cat se poate, sa fie cat mai atractiv pentru utilizatorii de pe forum-ul tau, cat si pentru tine ( sa fie placut ochiului ). MOD-urile de baza ti-le recomand primele, apoi alte MOD-uri, sunt foarte interesante, nici eu nu mai stiu ce sa aleg, cred ca am instalat pe un forum de test aproape toate MOD-urile de pe phpBBHacks.com ( glumeam :lol: ) . Succes ...
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Poseidon scrie:Recomandare, dupa cele 7 zile 'de inchisoare oferite de catre flowes :lol: ':
Iti sugerez sa instalez multe MOD-uri, nu chiar exagerat, asa si asa, pe cat se poate, sa fie cat mai atractiv pentru utilizatorii de pe forum-ul tau, cat si pentru tine ( sa fie placut ochiului ). MOD-urile de baza ti-le recomand primele, apoi alte MOD-uri, sunt foarte interesante, nici eu nu mai stiu ce sa aleg, cred ca am instalat pe un forum de test aproape toate MOD-urile de pe phpBBHacks.com ( glumeam :lol: ) . Succes ...
Are ban pe user, poate sa citeasca fara sa fie logat. Deci e o "inchisoare" ca la hotel.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”