Adaugarea unei intrebari sau a mai multe la inregistrare
adaugarea unei intrebari la inregistrare
Am instalat the humanizer si am pus o intrebare personalizata de mine care numai oamenii pot sa raspunda la ea, culmea ca botii tot au putut sa se inregistreze pe forum....
Imi vine sa cred ca sunt chiar oameni care se inregistreaza pe site cu mailuri din *@ru dar nu cred......
Nu stiu ce sa spun....
Ma streseaza botii astia ca trebuie sa sterg la usere zilnic..... Oare ce pot sa fac?

Ma streseaza botii astia ca trebuie sa sterg la usere zilnic..... Oare ce pot sa fac?

- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: adaugarea unei intrebari la inregistrare
nu mai modificati intrebarile. o faceti degeabaflamandu scrie:Am instalat the humanizer si am pus o intrebare personalizata de mine care numai oamenii pot sa raspunda la ea, culmea ca botii tot au putut sa se inregistreze pe forum....![]()
Imi vine sa cred ca sunt chiar oameni care se inregistreaza pe site cu mailuri din *@ru dar nu cred......
Nu stiu ce sa spun....
Ma streseaza botii astia ca trebuie sa sterg la usere zilnic..... Oare ce pot sa fac?![]()
botul vede codul simplu, nu-l intereseaza ce srie acolo. el asa este programat.
poti pune acolo ce vrei ca nu are rost!!
geo
adaugarea unei intrebari la inregistrare
Si atunci cum ii opresc? trebuie sa fie o modalitate care ii poate opri sa se mai inregistreze.....
Ajutati-ma va rog!
Ajutati-ma va rog!
securizarea forumului
am instalat inainte si antiboothack si pe forum confirmarea vizuala era activata, deci ei o trecut de amandoua imagini.... nu stiu ce sa zic....e o chestie de securitate care trebuie facut ceva ca altfel ma voi trezi cu nu stiu cati spam boti pe forum.....