Adaugarea unei intrebari sau a mai multe la inregistrare

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

Am instalat modul asa cum este. Fara modificari suplimentare. Merge perfect. Pana acum erau 3 boti pe zi. Acum sunt 0. E perfect.
flamandu
Utilizator înregistrat

adaugarea unei intrebari la inregistrare

Mesaj de flamandu »

Am instalat the humanizer si am pus o intrebare personalizata de mine care numai oamenii pot sa raspunda la ea, culmea ca botii tot au putut sa se inregistreze pe forum.... :x :x Imi vine sa cred ca sunt chiar oameni care se inregistreaza pe site cu mailuri din *@ru dar nu cred...... :?: Nu stiu ce sa spun....

Ma streseaza botii astia ca trebuie sa sterg la usere zilnic..... Oare ce pot sa fac? :shock: :shock:
dan74mm
Utilizator înregistrat

Mesaj de dan74mm »

Pai sunt si spameri di astia "vii" adica oameni care se inregistreaza si fac reclama la una sau la alta ...
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: adaugarea unei intrebari la inregistrare

Mesaj de megeo »

flamandu scrie:Am instalat the humanizer si am pus o intrebare personalizata de mine care numai oamenii pot sa raspunda la ea, culmea ca botii tot au putut sa se inregistreze pe forum.... :x :x Imi vine sa cred ca sunt chiar oameni care se inregistreaza pe site cu mailuri din *@ru dar nu cred...... :?: Nu stiu ce sa spun....

Ma streseaza botii astia ca trebuie sa sterg la usere zilnic..... Oare ce pot sa fac? :shock: :shock:
nu mai modificati intrebarile. o faceti degeaba

botul vede codul simplu, nu-l intereseaza ce srie acolo. el asa este programat.

poti pune acolo ce vrei ca nu are rost!!
geo
flamandu
Utilizator înregistrat

adaugarea unei intrebari la inregistrare

Mesaj de flamandu »

Si atunci cum ii opresc? trebuie sa fie o modalitate care ii poate opri sa se mai inregistreze.....
Ajutati-ma va rog!
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Pai ai instalat acest mod si nu i'a oprit? Daca nu mai instaleaza inca un cod de imagine.
flamandu
Utilizator înregistrat

securizarea forumului

Mesaj de flamandu »

am instalat inainte si antiboothack si pe forum confirmarea vizuala era activata, deci ei o trecut de amandoua imagini.... nu stiu ce sa zic....e o chestie de securitate care trebuie facut ceva ca altfel ma voi trezi cu nu stiu cati spam boti pe forum.....
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”