www.Addons.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
nu..
deci eu sunt "x" de pe www.addons.ro dar am uitat si emailul pe care am contul de utilizator aici ca am foarte multe emailuri.
Deci rMx este utilizator diferit fata de yany pe addons.ro . (puteti sa verificati) .
YaNy , ti-am zis de 10 mii de ori numai face tu topicuri/posturi pentru reclama ca mai mult ma faci de ras , sincer .
Rog moderatorii de pe aceasta comunitate sa stearga de tot acest topic , nu isi are rostul sincer .
Cat despre forum ce pot sa zic decat ca se va mari (dar in nici un caz prin duble post si topicuri idioate cum face YaNy) .
O zi buna tuturor .
Apropo am cont aici pe 2 sau 3 nume (nu stiu daca am voie dar cred ca am facut ca tot la fel am uitat parola si emailul).
Conturile sunt : x , xcs si z0xY .
Rog 1 administrator sa imi zica si mie emailul la 1 din ele sau sa reseteze cumva
(tare uituc sunt)
Deci rMx este utilizator diferit fata de yany pe addons.ro . (puteti sa verificati) .
YaNy , ti-am zis de 10 mii de ori numai face tu topicuri/posturi pentru reclama ca mai mult ma faci de ras , sincer .
Rog moderatorii de pe aceasta comunitate sa stearga de tot acest topic , nu isi are rostul sincer .
Cat despre forum ce pot sa zic decat ca se va mari (dar in nici un caz prin duble post si topicuri idioate cum face YaNy) .
O zi buna tuturor .
Apropo am cont aici pe 2 sau 3 nume (nu stiu daca am voie dar cred ca am facut ca tot la fel am uitat parola si emailul).
Conturile sunt : x , xcs si z0xY .
Rog 1 administrator sa imi zica si mie emailul la 1 din ele sau sa reseteze cumva

-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
numai trebuie
Numai multumesc ca am gasit emailul la acest cont .
www.addons.ro - mereu alaturi de tine.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Mda
Cine nu stie sa NU VORBEASCA !
Am avut asa : awpzone.ro , netzoneCS.ro - si daca nu stiai au fost forumuri mari dar odata ce am pus backup-ul si a trebuit micsorarea/eliminarea categoriilor care nu le-am mai vrut din motive personale posturile/topicurile au disparut .
Deci pe intelesul tau :
1. Am pus backup-ul.
2. Am sters categoriile (majoritatea).
3. Am facut noi categorii /topicuri / posturi.
4. Membrii au ramas de pe backup-ul vechi.
Asa ca numai te crede tu dumnezeu auto-stiutorul ca NU ESTI.
Have Fun .
PS :
Yany daca mai te prind ca postezi pe undeva adresa forumului ITI RUP GATU` , nu stau eu sa dau explicatii la toti copii de 10 ani care sufera si cand doarme si abia stiu ce e ala 1 addons (asta daca stiu) .
Am avut asa : awpzone.ro , netzoneCS.ro - si daca nu stiai au fost forumuri mari dar odata ce am pus backup-ul si a trebuit micsorarea/eliminarea categoriilor care nu le-am mai vrut din motive personale posturile/topicurile au disparut .
Deci pe intelesul tau :
1. Am pus backup-ul.
2. Am sters categoriile (majoritatea).
3. Am facut noi categorii /topicuri / posturi.
4. Membrii au ramas de pe backup-ul vechi.
Asa ca numai te crede tu dumnezeu auto-stiutorul ca NU ESTI.
Have Fun .
PS :
Yany daca mai te prind ca postezi pe undeva adresa forumului ITI RUP GATU` , nu stau eu sa dau explicatii la toti copii de 10 ani care sufera si cand doarme si abia stiu ce e ala 1 addons (asta daca stiu) .
-
- Utilizator înregistrat
caut
caut un web-designer / designer dar cineva priceput , nu incepator .
Modificarea va fi pentru www.addons.ro - culori table,etc.
Eu am multe proiecte in domeniu counter strike si nu pot cuprinde si partea de , design , deci cine se ofera ?
Modificarea va fi pentru www.addons.ro - culori table,etc.
Eu am multe proiecte in domeniu counter strike si nu pot cuprinde si partea de , design , deci cine se ofera ?
o sa spun cate ceva despre forum si apoi o sa va dati seama ce parere am despre el
...
1) inainte userii se inregistrau cate 100 la fiecare minut ... (clone)
2) au scos optiunea Members din tema pentru a nu ne da noi seama ca sunt buti
)
3) toate addons-urile care spuneti voi ca sunt unice si toate cele sunt praf niste servere facute fara pic de creier
4) acel mod cu infectia t-virus nu este facut de voi
) daca o sa cautati Zombie Plague pe google o sa vedeti ca este acelasi mod ... nimic schimbat
) bine ... doar modelele ce stiu si ei sa schimbe ca in rest ...
5) spuneati ca tema este facuta de voi ... si aici e WRONG
ati scos copyright 
6) nu aveti habar scripting ... cand v-am spus ca eu fac pluginuri ati ramas uimiti si ati spus ca glumesc
) (parca eram vedeta)
7) ati spus ca alka si mutant v-au ajutat la unul din addons-uri si ca au stat mai mult de 3 ore sa puna culoarea unui mesaj in chat (se refereau la faptul ca e greu si necesita mult timp) WRONG ... pentru cultura voastra generala ... necesita doar 5 secunde sa pui culoare unui mesaj in chat si cand am vorbit cu alka si i-am explicat situatie credeti-ma ca a ras cu pofta
)
am intrebat pe toti de la voi din echipa (2 ^^) cate culori exista in chat la counter strike (folosite in pluginuri) si voi ati spus ca sunt multe ... 24 dar voi stiti mai mult de 24
) WRONG sunt doar 4 ^^ ... de la 4 pana la 24 sau mai mult cred ca e distanta mare
).Acum nu aveti scuza ca nu ar fi fost nevoie sa stiti cate culori sunt in chat ... de ce? pana acum va laudati ca faceti moduri si alte chestii ... deci sunteti 0
Astept reply

1) inainte userii se inregistrau cate 100 la fiecare minut ... (clone)
2) au scos optiunea Members din tema pentru a nu ne da noi seama ca sunt buti

3) toate addons-urile care spuneti voi ca sunt unice si toate cele sunt praf niste servere facute fara pic de creier
4) acel mod cu infectia t-virus nu este facut de voi

5) spuneati ca tema este facuta de voi ... si aici e WRONG

6) nu aveti habar scripting ... cand v-am spus ca eu fac pluginuri ati ramas uimiti si ati spus ca glumesc

7) ati spus ca alka si mutant v-au ajutat la unul din addons-uri si ca au stat mai mult de 3 ore sa puna culoarea unui mesaj in chat (se refereau la faptul ca e greu si necesita mult timp) WRONG ... pentru cultura voastra generala ... necesita doar 5 secunde sa pui culoare unui mesaj in chat si cand am vorbit cu alka si i-am explicat situatie credeti-ma ca a ras cu pofta

Astept reply