bogdan nu mai stiu ce modificari am facut in fisierele stilului.
Am reimprospatat tema si am curatat cache-ul de multe ori inainte sa scriu aici si totul functiona. Nu a mai functionat si nu am avut timp sa cer ajutor atunci, iar acum am cerut ajutor.
In data de 26 ianuarie nu stiu ce s-a intamplat caci pentru vreo doua minute mi-au functionat butoanele; ele apareau ca EDIT si CITEAZA.
Am un forum care este phpbb si nu imi apare butonul "EDIT"
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Am un forum care este phpbb si nu imi apare butonul "EDIT"
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Am un forum care este phpbb si nu imi apare butonul "EDIT"
E greu sa vazut ce ai modificat. Tocmai de aceeaa trebuie sa faci backup la forum inainte de a face orice modificare.
Incearca sa vezi ce se intampla cu un stil standard (proSilver, subSilver2) nemodificat. Daca merge atunci acum nu-ti ramane decat sa refaci modificarile de la 0 pe stilul folosit de tine.
Incearca sa vezi ce se intampla cu un stil standard (proSilver, subSilver2) nemodificat. Daca merge atunci acum nu-ti ramane decat sa refaci modificarile de la 0 pe stilul folosit de tine.