Problema Avatar
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Problema Avatar
Dar daca pun iara fisierele phpbb3.0.6, cand voi intra pe site, nu imi va aparea iarasi instalerul de la phpbb ??
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Daca ai deja configurarile in fisierul config.php si tabelele in baza de date specificata nu o sa iti apara.
-
- Utilizator înregistrat
Ca sa nu gresesc... Copiez tot ce contine phpbb306, peste cel existent pe server (prin ftp), dau overwrite, inafara de config.php da ? Dupa accea imi va ramane stilul, logo-ul (bannerul forumului), modul de activity over last 24 hours ??
Daca nu ce trebuie sa tin sa imi ramana stilul exact cum e acuma, si mod-ul ?
Daca nu ce trebuie sa tin sa imi ramana stilul exact cum e acuma, si mod-ul ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu, nu iti vor ramane ! Cum ar putea sa iti ramana daca suprascrii fisierele ? Fa un backup la fisiere ! Apoi urca fisierele originale si suprascrie-le pe cele existente. Verifica daca problema a disparut sau se mentine si apoi reia modificarile: stil, logo, MODificari, etc.
-
- Utilizator înregistrat
Credeam ca poate este o metoda sa nu trebuiasca sa pierd iarasi profilul personalizabil, butoanele, mod-ul, bannerul, si asa mai departe....