www.smiley.xro.us
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- immanuel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
yay dar chiar ma dor ochii de la verdele ala.... serios...
sugera cineva pe aici si bine zicea: cand deschizi un forum nou e bine sa ai cat mai putine categorii. lasa-i pe utilizatori sa solicite noi categorii...
iti zic ca si eu am facut greseala asta (1 zilion de categorii din prima) si apoi e greu sa stergi din ele...
sugera cineva pe aici si bine zicea: cand deschizi un forum nou e bine sa ai cat mai putine categorii. lasa-i pe utilizatori sa solicite noi categorii...
iti zic ca si eu am facut greseala asta (1 zilion de categorii din prima) si apoi e greu sa stergi din ele...
- smileybos
- Utilizator înregistrat
am vazut ca se scrie foarte mult la jocuri
unde comentez si eu.
in ultima vreme n-am m-ai intrat pe el ca am avut ceva de prezentat la scoala, bla,bla,bla Dar oricum de-acum promit ca am sa fiu pe forum oricand pot, in fiecare zi si vezi Cristian ca ai un PM pe forumu-l meu....
Template-ul stiu ca-i prea verde am sa caut chiar acum altul "nesuparator" la ochi
Oricum astept mai multi useri si sugestii pt. forum ( vreau sa-l fac si eu popular
)

in ultima vreme n-am m-ai intrat pe el ca am avut ceva de prezentat la scoala, bla,bla,bla Dar oricum de-acum promit ca am sa fiu pe forum oricand pot, in fiecare zi si vezi Cristian ca ai un PM pe forumu-l meu....

Template-ul stiu ca-i prea verde am sa caut chiar acum altul "nesuparator" la ochi

Oricum astept mai multi useri si sugestii pt. forum ( vreau sa-l fac si eu popular

- BuGsY
- Fost coleg
Îmi face plăcere că oferi super pentru Instalarea phpBB pe forumul tău
(probleme instalare forum)
Imaginile rangurilor sunt scalate dezgustător.
Poti să faci scroll pe verticală de te plictiseşti.
Forumurile sunt diametral opuse, forumul tău nu are o temă anume!?
Cam acestea au fost primele idei pe care mi le-am făcut la o vedere sumară.

Imaginile rangurilor sunt scalate dezgustător.
Poti să faci scroll pe verticală de te plictiseşti.
Forumurile sunt diametral opuse, forumul tău nu are o temă anume!?
Cam acestea au fost primele idei pe care mi le-am făcut la o vedere sumară.