Care este cel mai bun "Host free" pt.un forum

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns
tete
Utilizator înregistrat

Mesaj de tete »

Buna ziua
As dori sa va intreb si eu ceva.
Doresc sa gazduiesc o pagine de net, insa vreau ca server-ul respectiv sa aiba instalat gd-ul si sa aiba php si mysql, poate fi un host free sau unul contra cost (de preferat nu fff scump ;) )

va multumesc

toate bune
tt
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

Depinde ce fel de host vrei...
Iti recomand un motor de cautare pentru cele mai bune host-uri gratuite cu/fara ads. Zi-mi daca iti place ceva de acolo. Unele dintre ele ofera servicii si cu plata care sunt chiar excelente si chiar ieftine.
- http://www.tamingthebeast.net/articles/freewebspace.htm - Un articol despre hosting gratuit si despre cele mai bune host-uri gratuite. E primul pas pentru un hosting.
- http://www.free-webhosts.com/power-search.php - Power Search pentru web hosting gratuit.
- http://www.free-webhosts.com/no-forced-ads.php - Lista tuturor site-urilor ce ofera web hosting gratuit fara ads si bannere. Servicii bune pana la f. bune.
Daca cumperi ceva de la site-urile astea ai extra servicii la preturi f. scazute.
Arunca o privire la linkurile de mai sus si zi-mi ce parere ai.
tete
Utilizator înregistrat

Mesaj de tete »

Pe mine ma interesa un domeniu ( free sau platit), ptr. un blog, care solicita gd-ul ala ( o librarie ce trebuie instalata pe server). iar daca nu are asa ceva instalat nu cred ca instaleaza ei ptr cineva...
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

pai si de ce ti-am dat lista aia?? nu ai rabdare sa citesti? acolo sunt host-uri. Poate preveri astea romanesti. Sau poate nu inteleg eu. majoritatea au PHP si mySQL instalat da nsh cei ala gd :D:D
tete
Utilizator înregistrat

Mesaj de tete »

http://www.boutell.com/gd/ de asta am nevoie si prefer unul din ro ca sa pot merge peste ei la o adica.... in afara ce fac...;)
spyball
Utilizator înregistrat

Mesaj de spyball »

merita sa`mi iau un host platit...? vreau sa cer parera unor avizati :P :P
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Da, merita!!!
spyball
Utilizator înregistrat

Mesaj de spyball »

Mi`ai putea recomanda ceva...? am gasit niste oferte Basic ieftine de la 2 dolari pe luna... cu tot ce trebuie pe ele sa iau...? Bafta! :) :)
tete
Utilizator înregistrat

Mesaj de tete »

am gasit si eu iti ofera oamenii la 0,5$/luna dc platesti pe un an, un spatiu de 20mb, apoi preturile cres, insa cred ...destul de favorabil
spyball
Utilizator înregistrat

Mesaj de spyball »

daca dolarul o tine in halu` asta, adica scade intruna hosturile vor da faliment, eu cred ca un host bun va fi intotdeauna mai scump, astea care le vedem ieftine sunt doar parf in ochi! eu am gasit cu 90 de centi pe luna, cu 2 mega spatiu... zi si tu... :) :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Server”