DEBUG MODE Line : 40 File : /includes/smtp.php
- mafia
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
o problema cu mailu
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
ce fac?
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
ce fac?
-
- Utilizator înregistrat
Probleme la inregistrare
Singurul cont care este creat .. este cel al administratorului " root " deci intru normal in forum.. nu ma loghez.. imi apar conditiile de inregistrare si dupa aia jos de tot sunt cele trei paragrafe.
" Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am peste 13 ani "
" Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am sub 13 ani ". In fine .. eu cand dau pe prima dintre ele imi apare urmatorul mesaj :
" Scuze, dar numele de utilizator introdus, există deja ". Fara sa fiu logat pe contul de administrator .. deci nici nu apuc sa`mi aleg macar un nume de utilizator. Nush ce sa`i fac .. help pls
" Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am peste 13 ani "
" Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am sub 13 ani ". In fine .. eu cand dau pe prima dintre ele imi apare urmatorul mesaj :
" Scuze, dar numele de utilizator introdus, există deja ". Fara sa fiu logat pe contul de administrator .. deci nici nu apuc sa`mi aleg macar un nume de utilizator. Nush ce sa`i fac .. help pls

-
- Utilizator înregistrat
Probleme la inregistrare user nou
Am probleme la inregistrare si am nevoie de ajutor. Problema aceasta nu am mai gasito la nimeni.
Cand dau la inregistrare dupa ce citesc regulile mai jos stii ca sunt cele trei paragrafe. Vreau sa fac un user sa vad daca merge... dau la: " Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am peste 13 ani
"....dar degeaba.. imi da urmatorul mesaj: " Scuze, dar numele de utilizator introdus, există deja ".
Eu vreau sa spun ca singurul user care este facut pe forum.. este cel al meu.. al administratorului.Alte usere nu exista. Plus ca inregistrarea nu`mi da posibilitatea de a`mi completa formularul.
Mentionez ca eu lucrez pe localhost la pagina si la forum.
Va multumesc anticipat si sper ca ma puteti ajuta in aceasta problema
Cand dau la inregistrare dupa ce citesc regulile mai jos stii ca sunt cele trei paragrafe. Vreau sa fac un user sa vad daca merge... dau la: " Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am peste 13 ani
"....dar degeaba.. imi da urmatorul mesaj: " Scuze, dar numele de utilizator introdus, există deja ".
Eu vreau sa spun ca singurul user care este facut pe forum.. este cel al meu.. al administratorului.Alte usere nu exista. Plus ca inregistrarea nu`mi da posibilitatea de a`mi completa formularul.
Mentionez ca eu lucrez pe localhost la pagina si la forum.
Va multumesc anticipat si sper ca ma puteti ajuta in aceasta problema
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
problema a fost discutata deja. citeste subiectele:
Probleme registrare user nou
"Scuze, dar numele de utilizator introdus, exista deja&
- florioro
- Nou venit
Este posibil sa fi sters topicurile de mai sus?bogdan scrie:problema a fost discutata deja. citeste subiectele:
Totul pentru crap,
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro