xhost.ro
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Problema cu setarea moderatorului nu este de la free host, ci de la incompatibilitatea phpbb cu PHP 5 care ruleaza pe Xhost.ro
viewtopic.php?t=1540
Aici ai o varianta modificata de phpbb, functionabila pe PHP 5.
http://phpbb-php5mod.sourceforge.net/
Am incercat-o pe un cont Xhost.ro , merge bine, nu sunt probleme, inclusiv cu stabilirea moderatorului.
Aici ai modifiarile are au trebuit aduse phpbb ca sa il faca functionabil pt PHP 5
http://sourceforge.net/project/shownote ... _id=257274
Vezi acolo si problema cu moderatorul.
viewtopic.php?t=1540
Aici ai o varianta modificata de phpbb, functionabila pe PHP 5.
http://phpbb-php5mod.sourceforge.net/
Am incercat-o pe un cont Xhost.ro , merge bine, nu sunt probleme, inclusiv cu stabilirea moderatorului.
Aici ai modifiarile are au trebuit aduse phpbb ca sa il faca functionabil pt PHP 5
http://sourceforge.net/project/shownote ... _id=257274
Vezi acolo si problema cu moderatorul.
Detaliaza te rog care sunt erorile astea , si mai ales daca e vre-una care nu tine de phpbb (caz pe care l-am explicat mai sus)behemoth89ro scrie: Serverele de la hsot.ro dau o groaza de erori am observat, si nu le funtioneaza unele MODuri.
Error (phpBB 2/PHP 5)
mi-am instalat forumul si imi da urmatoarea eroare cand vreau sa postez sau uneori cand ma loghez. si nu numai eu ci si la ceilalti utilizatori:
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /www/free/shadows.xhost.ro/forum/includes/emailer.php
care este problema. am sters ceva ce nu trebuia? Eu am sters dir Install si inca unu (contrib parca ) care le spunea sa le sterg cand vroiam sa intru prima data.
Va multumesc anticipat...
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : /www/free/shadows.xhost.ro/forum/includes/emailer.php
care este problema. am sters ceva ce nu trebuia? Eu am sters dir Install si inca unu (contrib parca ) care le spunea sa le sterg cand vroiam sa intru prima data.
Va multumesc anticipat...
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
- BuGsY
- Fost coleg
kb.php?mode=article&k=21&highlight=smtpXHost scrie:Deocamdata, neavand un oarece control asupra acestei functii, nu o putem pune la dispozitie, dar speram ca intr-o perioada de timp, nu asa de lunga, sa castigam acest control si sa permitem folosirea ei de catre utilizatori. Pana atunci folositi servere de SMTP externe pentru trimiterea de e-mailuri.
search.php?search_keywords=234+AND+emailer
http://www.xhost.ro/faq.html#4
Crezi că subiectul trebuia deschis în forumul Articole şi soluţii!? Mutat în Probleme în funcţionare.
-
- Utilizator înregistrat
Deci pe scurt mesajul poate fi ignorat, apare pentru ca forumul incearca sa trimita un mail la utilizator nou atunci cand acesta se inscrie prima data. Pe xhost.ro functia mail() este dezactivata din considerente de securitate asa ca nu nu se poate trimite mailul.
Nu are nici o importanta, user-ul se creeaza, se poate loga imediat.
Ca sa nu iti mai apara mesajul ala poti sa faci asa:
- mergi in directorul /forum/includes/, o sa gasesti acolo fisierul emailer.php
- editeaza acet fisier, cauta in el textul "Failed sending email ". O sa gasesti o linie care incepe cu
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->us...
Pune la inceputul liniei ce vezi scris intre ghilimelel urmatoare: "//". Nu pune si ghilimele, doar ce vezi intre ele.
Ca sa editezi fisierul poti sa il downloadezi (in ASCII mode) pe calculatorul local cu un client de ftp (WsFtp de exemplu), apoi il deschizi cu Notepad, dai Search in el pt "Failed sending email " si ai ajuns la linia care trebuie.
Dupa ce faci modificarea uploadeaza-l la loc de unde l-ai downloadat, in directorul /forum/includes/.
ATENTIE: uploadul tb facut in ASCII mode.
Nu are nici o importanta, user-ul se creeaza, se poate loga imediat.
Ca sa nu iti mai apara mesajul ala poti sa faci asa:
- mergi in directorul /forum/includes/, o sa gasesti acolo fisierul emailer.php
- editeaza acet fisier, cauta in el textul "Failed sending email ". O sa gasesti o linie care incepe cu
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->us...
Pune la inceputul liniei ce vezi scris intre ghilimelel urmatoare: "//". Nu pune si ghilimele, doar ce vezi intre ele.
Ca sa editezi fisierul poti sa il downloadezi (in ASCII mode) pe calculatorul local cu un client de ftp (WsFtp de exemplu), apoi il deschizi cu Notepad, dai Search in el pt "Failed sending email " si ai ajuns la linia care trebuie.
Dupa ce faci modificarea uploadeaza-l la loc de unde l-ai downloadat, in directorul /forum/includes/.
ATENTIE: uploadul tb facut in ASCII mode.
- VafCat
- Utilizator înregistrat
ca sa rezolvi problema ... editezi fisierul emailer.php si stergi tot continutul de la urmatoarea functie:
Cod: Selectaţi tot
function send()
{
CONTINUTUL
}
Imi cer scuze pentru ca am pus gresit topicu.
Se pare ca tot mai face problema aceea dupa ce am uploadat fisieru. Am uitat sa spun ca uneori in loc de eroare imi spunea "pagina cautata nu se afla pe sreveru nostru". Asa a dat si acuma, sau a zis ceva eraore de posting.php.
Va multumesc.
UP#1: Am revenit...nu mi-a mai dat eroarea aia dar imi da uneori cand postez imi zice ca pagina cautata nu se afla pe srverul nostru. Oare am sters eu ceva ce nu trebuia? Va rog sa-mi spuneti ce trebuia sa sterg prima data. Eu am sters diru install si inca unul (contrib parca) pe care le zicea cand am intrat in forum prima data. Am sters din emailer.php dupa cum a zis vafcat.
O eroare care i-a dat-o unui utilizator cand sa posteze: Parse error: parse error, unexpected $, expecting '{' or ';' in /www/free/shadows.xhost.ro/forum/includes/emailer.php on line 137
[editat="BuGsY"]Am editat două mesaje trimise unu după altul. Evil Yuri, mai multă atenţie; dacă vezi că după mesajul tău nu e nici un post nou, modifică-ţi mesajul.[/editat]
Se pare ca tot mai face problema aceea dupa ce am uploadat fisieru. Am uitat sa spun ca uneori in loc de eroare imi spunea "pagina cautata nu se afla pe sreveru nostru". Asa a dat si acuma, sau a zis ceva eraore de posting.php.
Va multumesc.
UP#1: Am revenit...nu mi-a mai dat eroarea aia dar imi da uneori cand postez imi zice ca pagina cautata nu se afla pe srverul nostru. Oare am sters eu ceva ce nu trebuia? Va rog sa-mi spuneti ce trebuia sa sterg prima data. Eu am sters diru install si inca unul (contrib parca) pe care le zicea cand am intrat in forum prima data. Am sters din emailer.php dupa cum a zis vafcat.
O eroare care i-a dat-o unui utilizator cand sa posteze: Parse error: parse error, unexpected $, expecting '{' or ';' in /www/free/shadows.xhost.ro/forum/includes/emailer.php on line 137
[editat="BuGsY"]Am editat două mesaje trimise unu după altul. Evil Yuri, mai multă atenţie; dacă vezi că după mesajul tău nu e nici un post nou, modifică-ţi mesajul.[/editat]
-
- Utilizator înregistrat
Daca ai limba folosita "Romanian" , da , iti da 404 error cand tie lumea mai draga. Scoate limba aia si pune "Romanian no diacritics", o sa iti mearga mereu. Scoate-o de tot din forum.Evil Yuri scrie:Imi cer scuze pentru ca am pus gresit topicu.
Va multumesc.
Uite explicatia http://forum.xhost.ro/viewtopic.php?t=65
Ca sa nu mai dea parse error fa cum tiam zis eu, nu stergi nimic si doar comentezi o linie (pui "//" in fata)
pai deja am sters ce era in emailer.php. cum fac sa-l aduc inapoi? iau emailer.php din kitu de instalare a forumului?Dan_d scrie:Daca ai limba folosita "Romanian" , da , iti da 404 error cand tie lumea mai draga. Scoate limba aia si pune "Romanian no diacritics", o sa iti mearga mereu. Scoate-o de tot din forum.Evil Yuri scrie:Imi cer scuze pentru ca am pus gresit topicu.
Va multumesc.
Uite explicatia http://forum.xhost.ro/viewtopic.php?t=65
Ca sa nu mai dea parse error fa cum tiam zis eu, nu stergi nimic si doar comentezi o linie (pui "//" in fata)
Cred ca de asta imi da parse ca inainte nu dadea.
O sa instalez fara diacritice pt ca de aia cred ca da 404.