Am phpBB 3.0.0 BETA

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Salutare tuturor. Cei interesati sa testeze forumul Olympus sa intre sa viziteze adresa asta. Aici veti putea test forumul atat din punctul de vedere al unui administrator sau al unui guest. Mai multe informatii gasiti pe adresa data mai sus in sectiunea Test.

EDIT: Sterge asta te rog sau muta-l in sectiunea de phpBB 3. Merci
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Varianta stable nu inca nu va fi lansata, pana la urmatorul beta mai erau 27 bug-uri deschise. Oricum in curand o sa apara un convertor pentru a trece de la phpBB 2.0.x la phpBB 3. Convertorul va mai dura aproximativ o luna pana va fi pus in functiune. Daca nu il gases cei de la phpBB o sa il pun eu daca se poate.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

mark scrie:Daca nu il gases cei de la phpBB o sa il pun eu daca se poate.
Ce te face sa crezi k nu il gasim ? Au mai pus si altii inainte catre download cica phpbb3, care de fapt era 2.1 CVS. Asa ca oameni buni asteptati confirmarea oficiala.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
mark
Utilizator înregistrat

Mesaj de mark »

Nu , ai inteles gresit....nu am zis ca il pun eu pentru ca voi nu il gasiti, am zis ca pun link pentru convertorul care o sa apara [cel neoficial pentru inceput), daca nu puneti voi unul pe undeva ,pe care sa il foloseasca cei care doresc. Si crede-ma ca stiu care e diferenta intre un (snapshot) CVS si un beta. Daca il puneti si voi cand apare oficial.....ok :wink: . Nu vreau sa fac din chestea asta un concurs.
reeait
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de reeait »

Deci nu are rost sa-mi bat capul cu un update de la versiunea mea 2.0.16 la 2.0.21 actuala, 'ocolind' diverse mod-uri ... mai bine astept vs. 3 stabila?
:roll:

Sincer... m-am cam saturat de actualizarile astea... se pierde mai mult timp in a actualiza decat in a lucra...
:?
...sper ca odata cu vs. 3 lucrurile se vor schimba... :idea:
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

reeait scrie:Deci nu are rost sa-mi bat capul cu un update de la versiunea mea 2.0.16 la 2.0.21 actuala, 'ocolind' diverse mod-uri ... mai bine astept vs. 3 stabila?
:roll:
Are rost :wink: Este posibil ca pana apare o versiune stabila sa fii hackuit la 2.0.16.
reeait
Utilizator înregistrat

Mesaj de reeait »

Ai dreptate..... tre sa-mi fac timp! :shock: :roll: ...ma casatoresc peste 20 de zile........ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

reeait scrie:Ai dreptate..... tre sa-mi fac timp! :shock: :roll: ...ma casatoresc peste 20 de zile........ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D
Casa de piatra :lol:
reeait
Utilizator înregistrat

Mesaj de reeait »

Multumesc Dorin! :wink:
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”