Am phpBB 3.0.0 BETA
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Salutare tuturor. Cei interesati sa testeze forumul Olympus sa intre sa viziteze adresa asta. Aici veti putea test forumul atat din punctul de vedere al unui administrator sau al unui guest. Mai multe informatii gasiti pe adresa data mai sus in sectiunea Test.
EDIT: Sterge asta te rog sau muta-l in sectiunea de phpBB 3. Merci
EDIT: Sterge asta te rog sau muta-l in sectiunea de phpBB 3. Merci
Varianta stable nu inca nu va fi lansata, pana la urmatorul beta mai erau 27 bug-uri deschise. Oricum in curand o sa apara un convertor pentru a trece de la phpBB 2.0.x la phpBB 3. Convertorul va mai dura aproximativ o luna pana va fi pus in functiune. Daca nu il gases cei de la phpBB o sa il pun eu daca se poate.
Nu , ai inteles gresit....nu am zis ca il pun eu pentru ca voi nu il gasiti, am zis ca pun link pentru convertorul care o sa apara [cel neoficial pentru inceput), daca nu puneti voi unul pe undeva ,pe care sa il foloseasca cei care doresc. Si crede-ma ca stiu care e diferenta intre un (snapshot) CVS si un beta. Daca il puneti si voi cand apare oficial.....ok
. Nu vreau sa fac din chestea asta un concurs.

- reeait
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Deci nu are rost sa-mi bat capul cu un update de la versiunea mea 2.0.16 la 2.0.21 actuala, 'ocolind' diverse mod-uri ... mai bine astept vs. 3 stabila?
Sincer... m-am cam saturat de actualizarile astea... se pierde mai mult timp in a actualiza decat in a lucra...
...sper ca odata cu vs. 3 lucrurile se vor schimba...

Sincer... m-am cam saturat de actualizarile astea... se pierde mai mult timp in a actualiza decat in a lucra...