Nu pot sa fac modificari in forum
- Gigabyte
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Stii ce ..m-am gandit eu mai bine .. as vrea sa fac un forum nou ..cu Categories Hierarchy v 2.1.6 instalalt ..si dupa aceea sa bag si celelalte moduri ..attachment .. birthday ..si restu. Tot ce am nevoie ...de un host k-lumea ... fara probleme ...Pe LX au probleme cu baza de date ..si cu imaginile ..pe Xhost au probleme cu baza de date ...pe 100webspace (pe cel pe care-l folosesc acum) sunt bannere ..+ lipsa SMTP .. Am citit pe aici prin forum ..si sunt multe hosturi ..dar unele nu mai sunt gratuite..
In concluzie ..daca stiti vre-un host bun pt phpbb ... care sa fie gratuit si sa ofere PHP , Mysql , ceva spatiu ..fara bannere ..SMTP (sau email function) .. va rog sa-mi spuneti si mie. Nu-mi mai dati link-uri din acest forum ..crede-ti-ma ca le-am incercat aproape pe toate si nu sunt Bune !
In concluzie ..daca stiti vre-un host bun pt phpbb ... care sa fie gratuit si sa ofere PHP , Mysql , ceva spatiu ..fara bannere ..SMTP (sau email function) .. va rog sa-mi spuneti si mie. Nu-mi mai dati link-uri din acest forum ..crede-ti-ma ca le-am incercat aproape pe toate si nu sunt Bune !