Octaviansan Forums
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Free phpBB support zici? Permite-mi sa rad:
. Multumesc.
Pai si forumul acesta pentru ce mai e?

Pai si forumul acesta pentru ce mai e?
<a href="http://www.plodul-gandirii.blogspot.com" title="Cugetari">Cugetari</a>
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
Mda free phpBB support.Nu prea m-am holbat,numai pe un singur topic m-am uitat:"Cum se instaleaza un forum phpBB pe lx.ro" si acolo era fix ce este pe acest forum la adresa kb.php?mode=article&k=71 si nici macar un link catre phpbb.ro
Nu e frumos dar asta e.In rest nu stiu...e "dragut" forumul
- octaviansan
- Utilizator înregistrat
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
tot cam asta voiam si eu sa spun, dar am fost mai subtil. Se pare ca el nu a inteles si, ca un "ghengsta' care este", s-a trezit facand-o pe-a desteptul cu o remarca de-a dreptul stupida. Nici macar nu sunt micWestside_foe_Life scrie:Mda free phpBB support.Nu prea m-am holbat,numai pe un singur topic m-am uitat:"Cum se instaleaza un forum phpBB pe lx.ro" si acolo era fix ce este pe acest forum la adresa kb.php?mode=article&k=71 si nici macar un link catre phpbb.ro

si tot de "Free phpBB support" zici? Permite-mi sa rad din nou:

- Aliniuz
- Fost coleg
octavian ... un om care isi denumeste baza de date ca fiind una ""MyQSL"" nu l-am alege ca solutie pentru problemele mele phpbb.
Acum trebuie sa recunosti ca mai ai de pus unele notiuni in creieras inainte de a "oferi" "Free phpbb support". Acum tu poti face ce vrei insa a fost doar un indemn prietenesc.
SI pt a nu fi offtopic.
Forumul e un forum .myforum.ro cu un stil ales si cu forumurile si categoriile instalate ! Daca chiar te consideri bun in domeniul phpbb instaleaza tu un forum pe propriul tau server pe un host free, instaleaza niste MOD-uri zdravene, dupa care vii cu un link sa ne lasi cu gura cascata ce a putut face un om care s-a ambitionat si a realizat un forum demn de toate laudele !
Acesta a fost sfatul meu ..
Acum trebuie sa recunosti ca mai ai de pus unele notiuni in creieras inainte de a "oferi" "Free phpbb support". Acum tu poti face ce vrei insa a fost doar un indemn prietenesc.
SI pt a nu fi offtopic.
Forumul e un forum .myforum.ro cu un stil ales si cu forumurile si categoriile instalate ! Daca chiar te consideri bun in domeniul phpbb instaleaza tu un forum pe propriul tau server pe un host free, instaleaza niste MOD-uri zdravene, dupa care vii cu un link sa ne lasi cu gura cascata ce a putut face un om care s-a ambitionat si a realizat un forum demn de toate laudele !
Acesta a fost sfatul meu ..
- Trask Konoda
- Utilizator înregistrat
te asigur eu, stie cum sa instaleze un forum phpbb, ca doar ofera "Free phpBB support". A copiat tutorialele de aici si le-a pus pe forumul lui, fara ca macar sa puna un link. Asta e "Free phpBB support"-ul pe care il ofera el.
Aliniuz, daca instaleaza un forum phpbb si pune si niste mod-uri pe acolo nu inseamna ca e cineva. Oricine (care stie cat de cat engleza) poate face asta. Urmeaza instructiunile si instaleaza fara probleme. Problema lui este lipsa de originalitate. Hai sa zicem ca scapa si de asta, face un forum frumos, demn de toate laudele, cum zici tu, dar pana la "Free phpBB support" mai are destule de invatat. Ar fi frumos sa faca un mod util. Daca e bun de ceva, il folosesc si ii si multumesc...Octaviane, cu php-ul cum stai?
Eram sa uit, www.phpbb.ro ofera suport phpbb platit? Cred ca da...bravo tie ca oferi "Free phpBB support", ca sa nu saracim.
tot "Free phpBB support" zici? permite-mi sa rad:
. Multumesc.
Aliniuz, daca instaleaza un forum phpbb si pune si niste mod-uri pe acolo nu inseamna ca e cineva. Oricine (care stie cat de cat engleza) poate face asta. Urmeaza instructiunile si instaleaza fara probleme. Problema lui este lipsa de originalitate. Hai sa zicem ca scapa si de asta, face un forum frumos, demn de toate laudele, cum zici tu, dar pana la "Free phpBB support" mai are destule de invatat. Ar fi frumos sa faca un mod util. Daca e bun de ceva, il folosesc si ii si multumesc...Octaviane, cu php-ul cum stai?
Eram sa uit, www.phpbb.ro ofera suport phpbb platit? Cred ca da...bravo tie ca oferi "Free phpBB support", ca sa nu saracim.
tot "Free phpBB support" zici? permite-mi sa rad:

- octaviansan
- Utilizator înregistrat