[ CA ] Instalarea forumului phpBB pe serverul xhost.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Solutie verificata!
Ca sa nu mai pateasca si altii ca mine am facut un update - care sigur merge - sper sa ajute pe cineva, asa cum si altii au fost draguti si m-au ajutat (inca odata multumesc)!
1. Merg la www.xhost.ro si imi fac un cont:
Loginul este - emailulmeu@abcd...ro
Password : oarecare - important doar pentru acesarea la acest nivel a contului
2. Odata intrat se va declara un domain name - asa zisul pseudonim - el va deveni numele siteului pseudonim.xhost.ro
3. La logarea in contul xhost va apare descrierea Pachetul meu - > apasand pe optiunea GRATUIT se intra in meniul de administrare
optiunea Cont FTP prin click sucesiv (3 pasi) pe pseudonim se va descoperii parola FTP (loginul este pseudonim_xhost_ro01 )
optiune Conturi baze de date va descrie numele bazei de date, a serverului si intrand pe optiunea din dreapta "Click pentru vizualizare" se va descoperii parola de utilizator (!!!!)
Cu FTP se va transfera pachetul phpBB ales (mie cel de romana imi merge perfect) intr-ul director , de exemplu: forum
Din browser se va accesa http//:pseudonim.xhost.ro/forum/install/install.php
Romanian
MySQL 3.x
Instaleaza
db1.xhost.ro
pseudonim_xhost_ro01
pseudonim_xhost_ro01
password de la conturi de database (!!!!)
phpbb
emailul dorit
pseudonim.xhost.ro
80
/forum/
admin (de exemplu)
pass
pass
Mult succes!
1. Merg la www.xhost.ro si imi fac un cont:
Loginul este - emailulmeu@abcd...ro
Password : oarecare - important doar pentru acesarea la acest nivel a contului
2. Odata intrat se va declara un domain name - asa zisul pseudonim - el va deveni numele siteului pseudonim.xhost.ro
3. La logarea in contul xhost va apare descrierea Pachetul meu - > apasand pe optiunea GRATUIT se intra in meniul de administrare
optiunea Cont FTP prin click sucesiv (3 pasi) pe pseudonim se va descoperii parola FTP (loginul este pseudonim_xhost_ro01 )
optiune Conturi baze de date va descrie numele bazei de date, a serverului si intrand pe optiunea din dreapta "Click pentru vizualizare" se va descoperii parola de utilizator (!!!!)
Cu FTP se va transfera pachetul phpBB ales (mie cel de romana imi merge perfect) intr-ul director , de exemplu: forum
Din browser se va accesa http//:pseudonim.xhost.ro/forum/install/install.php
Romanian
MySQL 3.x
Instaleaza
db1.xhost.ro
pseudonim_xhost_ro01
pseudonim_xhost_ro01
password de la conturi de database (!!!!)
phpbb
emailul dorit
pseudonim.xhost.ro
80
/forum/
admin (de exemplu)
pass
pass
Mult succes!
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Re: Solutie verificata!
mucky: La xhost baza de date e mysql5 deci trebuie să alegi mysql4 sau mysqli nu mysql3

The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |